vždycky jsem si přála pořídit si pořádný gramec a hromadu skvělých desek, ale jako studentka jsem byla věčně bez koruny, znáte to....
Pak hypotéka na panelákový byt, děti a víc randálu by sousedi neunesli.
Po cca dvaceti letech čekání mám starý dům, klenutý strop a můj muž odněkud přitáhl receiver Sony STR-DB795 QS (někde vyhrál v aukci za babku). Tak jsem si řekla, že přestože prachy pořád nemám, na starší gramec a pár desek se najde.
Inu včera jsem si po dlouhé době sedla ke štamprdli a dnes jsem zjistila, že jsem si koupila bedny Bedny HECO SUPERIOR 600. Netuším, co jsou zač, asi se mi líbil popisek, že mají měkký zvuk s dostatkem basů (ženy hůř slyší hlubší tóny).
Myslíte že když si k tomu pořídím Teslu NC 430 nebo 450, budou ty 3 věci kompatibilní? Chci si konečně pustit Hendrixe hezky nahlas bez toho, aby se to rozteklo

Zesák bych mohla kdyžtak koupit jiný, ale bedny už ne, jedou z daleka a myslím, že za ty prachy budou bezva, na lepší každopádně nemám, prý spíš potřebujeme novou střechu, říká můj muž.
Prosím poraďte jestli můžu zkusit tu Teslu a případně jestli je v Praze a okolí (jsem z Dobříše) nějaký férový servis gramofonů, já umím jen položit jehlu na desku. A pak ještě propojovací dráty, kde koupit a jaké, aby to nekazilo kvalitu.
Strašně moc děkuju za jakékoli rady. Snad se mi splní sen z mládí, čekám už skoro 25 let na první Hifi.
Mějte se moc krásně,
Kristýna