Nova stereo sestava okolo 50tis

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
majlouu
Kontaktovat uživatele:

Re: Nova stereo sestava okolo 50tis

Příspěvek od majlouu »

Momentalne mam podobny problem ako zakladatel fora. Potreboval by som ozvucit obyvacku o rozmeroch 5x5m s otvorenymi priestormi ako schodisko, chodba, kuchyna + ako take pocuvanie hudby popri praci v celom dome. Vahradeny zaner nemam, ale ako rodina radi pocuvam vsetky zanre najma rock, pop, folk, ale aj ten zvysok. Moj rozpocet bol do max. 2000 Eur (menej je vzdy lepsie). Co sa tyka zdroja hudby, tak uprednostnujem radion, vsetky moderne dostupne zdroje hudby. Z toho my vyslo, ze by bol pre mna vhodny mozno nejaky streamer + zosilovac alebo aj nieco integrovane.

Povodne som mal vybrate repro VMA II - S a Marantz PM7000N (bazarovy), co uz je na hranici mojho rozpoctu. Po komunikacii s clovekom, ktory stoji za VMA, my vsak bolo skor doporucene VMA I SL ( aspon pre ten ucel, ktory pozadujem) a bazarovy
NAD C 390DD + MDC BluOS 2. Ale toto uz prevysuje moj rozpocet, ale nie je to investicia na 1 rok, tak mozno by som to zvazil.

Tato zostava este nie je u mna fix, rad by som si to rozlezal a este trochu dostudoval nejake info. Chcel by som len poradit nejake alernativy k uvedenej zostave, mozno by som aj do toho isiel, ale zas nechcem davat peniaze za rozdiel, ktory ja mozno mojim uchom ani nepostrehnem, kedze nie som ziadny audiofil. Rad by som len vybral nejaku rozumnu strednu cestu ak ma rozumiete.

Odpovědět