Tak po dlhšej dobe sem dávam aktualizáciu. Reklamáciu práčky na ktorej sa po vypraní jedného singlu a jedného LP spálil motor vysávača mi bez problémov, zbytočných prieťahov a štorcovania uznali a obratom mi poslali nový kus. Myslím fakt nový-pre istotu som si odfotil výrobné číslo na starej práčke aby som to vedel porovnať s novým. Respektíve či mi príde druhá práčka alebo len opravená stará. Pravdupovediac som rád že mi poslali novú a nemali snahu opravovť tú pôvodnú. Proste akonáhle sa mi dačo pokazí, môžu to opravovať koľko chcú, už k tomu nemám tú dôveru. Proste raz ma to už sklamalo.
Novú práčku som vyskúšal. Okamžite som po práci sadol do auta a letel k starým rodičom, kde mám svoj gramokútik - v dome je na takéhoto koníčka viac miesta ako v trojizbovom panelákovom byte. Musím povedať že to čistí o hodne lepšie. Proste u tej starej práčky motoru kolísali otáčky a tým pádom ani sací výkon nebol moc ohromujúci. A po vypratí hrala platňa takmer rovnako ako pred vypratím. No s novou práčkou to je o inom. Paráda. Krásne to vyčistilo bordel aj z LP ktorú som mal už len ako "do počtu". Nepočúval som ju moc kvôli praskaniu. No teraz nádhera.
Inak čo sa toho smradu týka - trošku lepšie som skúmal pôvod toho smradu. Nevypadá že by to smrdela samotná práčka. Z nádobky nejde žiadny smrad. Skôr to vypadá že tak smrdí ten igelit v ktorom bola práčka uložená. Otvoril som krabicu a ten smrad bolo prvé, čo mi "nakládlo po tlame". Problém je ten že ja som minule mal v izbe aj práčku aj igelit. Teraz som tam nechal len práčku - igelit som dal preč. Tak uvidím či bude smrad. V priebehu polhodiny čo som práčku testoval nebolo cítiť nič. Uvídím čo to spraví do konca týždňa. Osobne si myslím že ten smrad neni problém práčky.
OKKI NOKKI
-
- Kontaktovat uživatele: