Onkyo vs. Magnat vs. Dynavoice

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Re: Onkyo vs. Magnat vs. Dynavoice

Příspěvek od Vyblíz »

Výšky jsou dle mého názoru návykové, já jsem dřív některé bedny nemohl ani vystát, jak měli zvýrazněné výškové pásmo. Pak jsem nějaký čas používal studiová sluchátka od Audio Technica a AKG a uplně sem otočil. Když jsou ty výšky pěkně vybuzené, tak mnohem líp vnímám jednotlivé naražení činelu paličkou, stejně jako rozdíly v barvě zvuku činelů. Ač útlum na basech jsem ochoten tolerovat, tak jalové výšky už mne nebaví.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

zero píše:
10 srp 2018 09:08
A to je právě ono. Výšky to je moje to mám rád. Zítra to přepojím na plus 4 db a to bude špička. *hura*
Výšky jsou dle mého názoru návykové, já jsem dřív některé bedny nemohl ani vystát, jak měli zvýrazněné výškové pásmo. Pak jsem nějaký čas používal studiová sluchátka od Audio Technica a AKG a uplně sem otočil. Když jsou ty výšky pěkně vybuzené, tak mnohem líp vnímám jednotlivé naražení činelu paličkou, stejně jako rozdíly v barvě zvuku činelů. Ač útlum na basech jsem ochoten tolerovat, tak jalové výšky už mne nebaví.

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Vyblíz, máš pravdu ty výšky jsou pro mě víc jak hluboké basy. Je pravda ,že je při vyších výškách a středech prostor je hodně otevřený,I mě hluboké basy nezajímají.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

ja davam prednost plnorozsahovym bednam, pokud mozno

Jacobson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacobson »

Po dalším získávání informací a poslechu několika soustav bych volil DYNAVOICE DF5 (později by přibyl ještě nejspíš Magnat Monitor Supreme Sub 302A). Ohledně receiveru by padla volba na:

Yamaha R-S202D
Pioneer SX-10AE

který z nich by byl lepší volbou? Nebo je to tak nějak jedno? Bohužel se mi nikde nepodařilo slyšet tyto receivery s DF5
Děkuji za rady

Odpovědět