Onkyo vs. Magnat vs. Dynavoice
Re: Onkyo vs. Magnat vs. Dynavoice
Výšky jsou dle mého názoru návykové, já jsem dřív některé bedny nemohl ani vystát, jak měli zvýrazněné výškové pásmo. Pak jsem nějaký čas používal studiová sluchátka od Audio Technica a AKG a uplně sem otočil. Když jsou ty výšky pěkně vybuzené, tak mnohem líp vnímám jednotlivé naražení činelu paličkou, stejně jako rozdíly v barvě zvuku činelů. Ač útlum na basech jsem ochoten tolerovat, tak jalové výšky už mne nebaví.
Výšky jsou dle mého názoru návykové, já jsem dřív některé bedny nemohl ani vystát, jak měli zvýrazněné výškové pásmo. Pak jsem nějaký čas používal studiová sluchátka od Audio Technica a AKG a uplně sem otočil. Když jsou ty výšky pěkně vybuzené, tak mnohem líp vnímám jednotlivé naražení činelu paličkou, stejně jako rozdíly v barvě zvuku činelů. Ač útlum na basech jsem ochoten tolerovat, tak jalové výšky už mne nebaví.
Vyblíz, máš pravdu ty výšky jsou pro mě víc jak hluboké basy. Je pravda ,že je při vyších výškách a středech prostor je hodně otevřený,I mě hluboké basy nezajímají.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ja davam prednost plnorozsahovym bednam, pokud mozno
Po dalším získávání informací a poslechu několika soustav bych volil DYNAVOICE DF5 (později by přibyl ještě nejspíš Magnat Monitor Supreme Sub 302A). Ohledně receiveru by padla volba na:
Yamaha R-S202D
Pioneer SX-10AE
který z nich by byl lepší volbou? Nebo je to tak nějak jedno? Bohužel se mi nikde nepodařilo slyšet tyto receivery s DF5
Děkuji za rady
Yamaha R-S202D
Pioneer SX-10AE
který z nich by byl lepší volbou? Nebo je to tak nějak jedno? Bohužel se mi nikde nepodařilo slyšet tyto receivery s DF5
Děkuji za rady