Koudy:
Kombinaci CA + AC jsem slyšel v poslechovce p.Holcnera - hrálo to perfektně. Konkrétně jsem porovnával CXA60 (CXA80 nebyl skladem,ten jsem koupil nedávno z druhé ruky) vs Vincent 227mk2, rozdíly byly pro moje uši zanedbatelné, musel mě na ně upozornit p.Holcner. Porovnávali jsme jak integrované D/A v obou zes., tak i Vincent DAC-1 (streamoval do nich přes AppleTV). Ani jeden z integrovaných D/A se na samostaný DAC nechytaly, tam to bylo o parník - hlavně tou vzdušností. Integrované byly mezi sebou srovnatelné,Vincent mírně lepší (později jsem v nějakém testu vyčetl, že int.dac v CA je slabším místem - a brouk byl na světě). Ten dojem jsem si samozřejmě přenesl i domů a měl jistá očekávání, možná i podvědomě srovnávám.
Ono když nad tím přemýšlím, tak některé nahrávky hrají celkem obstojně - není to vyloženě průser jak to tady možná vyznívá, jen ta deka se mi zdá někdy příliš velká.
Odar: Queen, J. Nohavica, Diana Krall, ty jsou celkem fajn. ..ale např. Elton John, Best of Eric Clapton to je katastrofa (zkusil jsem vícero nahrávek)
Vyblíz: Zkusím poštelovat ekvalizér - hraji na direct, uvidíme, jestli to pomůže. Na problém v bednách, to ale nevidím.
lubin: obývák 4,5x4,8m, poslechová vzdálenost cca 4m (na kratší straně),rozestup repro cca 3m zatlumení standard

(malý koberec,lehké záclony,pár skříní,obrazů....jinak nic)
terahera: výměnit/pujčit si jiný D/A můžu, uvidíme jak si povede v porovnání s integr.
Má cenu nějak řešit způsob zapojení do D/A? ..nebo nějak zlepšovat stávající..?
díky všem za snahu