Viac sa mi pacil ten zvuk, ktory mal v sebe aj niake basy. Pocuvam dost elektronicku hudbu a mam rad ked je pocut ten kick.
684 maju viac priestoru ale ten vyuzijes v mensich izbach. Ak ich das do vacsej miestnosti tak ti ten bas bude chybat, teda minimalne mne chybal.
Pioneer A-777 vs B&W 600 series
Re: Pioneer A-777 vs B&W 600 series
Koukám že seš zatížen na Pionýra...já taky ale jenom trochu. Měli kdysi dobré bedýnky CS603 s LED indikaci výkonu a korekcemi středy - výšky nebo HPM 60 ale ty CS-901 se asi nepovedly...vyrobeno ve Španělsku tak jeden ví co tam odrbali. Chtělo by to vyměnit, doladit výhybky a vnitřek vytlumit poněvač není vůbec.
Re: Pioneer A-777 vs B&W 600 series
Dodam, ze som spravil este jednu zmenu v mojej zostave. Nakoniec predsa doslo k vymene CD prehravaca.
Podarilo sa mi za rozumny peniaz zohnat PD-S901 a po prvej placke bolo jasne, ze zostava na trvalo v zostave a PD-8700 ide do skrine. Konstrukcne cisty tank a ma rovnaku optiku PEA-1030 (ktoru som kupil uz do zasoby na zle casy
).
Bol som trosku skepticky z legato linku po skusenostiach s PD-S703 ale musim uznat, ze tento prehravac to ma asi lepsie odladene, nepocitoval som deformaciu vysok v nahravkach.
Celkovo sa o dost zlepsil prejav basov a vysok oproti PD-8700.
No a teraz po veceroch mam nove hobby, zistil som, ze moje zariadenia rozumeju viac infracervenym prikazom ako poskytuju dodavane dialkove ovladace. Takze skusam na co sa chytia
Podarilo sa mi za rozumny peniaz zohnat PD-S901 a po prvej placke bolo jasne, ze zostava na trvalo v zostave a PD-8700 ide do skrine. Konstrukcne cisty tank a ma rovnaku optiku PEA-1030 (ktoru som kupil uz do zasoby na zle casy

Bol som trosku skepticky z legato linku po skusenostiach s PD-S703 ale musim uznat, ze tento prehravac to ma asi lepsie odladene, nepocitoval som deformaciu vysok v nahravkach.
Celkovo sa o dost zlepsil prejav basov a vysok oproti PD-8700.
No a teraz po veceroch mam nove hobby, zistil som, ze moje zariadenia rozumeju viac infracervenym prikazom ako poskytuju dodavane dialkove ovladace. Takze skusam na co sa chytia