Pioneer A-777 vs B&W 600 series

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Lake292
Kontaktovat uživatele:

Re: Pioneer A-777 vs B&W 600 series

Příspěvek od Lake292 »

Viac sa mi pacil ten zvuk, ktory mal v sebe aj niake basy. Pocuvam dost elektronicku hudbu a mam rad ked je pocut ten kick.
684 maju viac priestoru ale ten vyuzijes v mensich izbach. Ak ich das do vacsej miestnosti tak ti ten bas bude chybat, teda minimalne mne chybal.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Koukám že seš zatížen na Pionýra...já taky ale jenom trochu. Měli kdysi dobré bedýnky CS603 s LED indikaci výkonu a korekcemi středy - výšky nebo HPM 60 ale ty CS-901 se asi nepovedly...vyrobeno ve Španělsku tak jeden ví co tam odrbali. Chtělo by to vyměnit, doladit výhybky a vnitřek vytlumit poněvač není vůbec.

Lake292
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lake292 »

Dodam, ze som spravil este jednu zmenu v mojej zostave. Nakoniec predsa doslo k vymene CD prehravaca.
Podarilo sa mi za rozumny peniaz zohnat PD-S901 a po prvej placke bolo jasne, ze zostava na trvalo v zostave a PD-8700 ide do skrine. Konstrukcne cisty tank a ma rovnaku optiku PEA-1030 (ktoru som kupil uz do zasoby na zle casy :lol:).
Bol som trosku skepticky z legato linku po skusenostiach s PD-S703 ale musim uznat, ze tento prehravac to ma asi lepsie odladene, nepocitoval som deformaciu vysok v nahravkach.
Celkovo sa o dost zlepsil prejav basov a vysok oproti PD-8700.

No a teraz po veceroch mam nove hobby, zistil som, ze moje zariadenia rozumeju viac infracervenym prikazom ako poskytuju dodavane dialkove ovladace. Takze skusam na co sa chytia *2thumbsup*

Odpovědět