Pomoc s výběrem repro.

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Carpediem
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s výběrem repro.

Příspěvek od Carpediem »

Malé shrnutí..
Jelikož jsem měl na základě poptávky několik nabídek na prodej beden, tak jsem tento týden absolvoval prohlídky u inzerentů. I když jsem bedny koupil, tak mě přesto zvali, ať se klidně stavím. Vzal jsem to v okruhu cca 100km. Byl jsem u pěti, fajn přátelští lidé. Poslechl jsem si B&W, JBL, DIY, Fyne audio a Xavian. Místo těch už tam pán měl postavené Focal sopra. Ty xavian o ničem, ty Focal, to už bylo jiné kafe. Ale co mě zaujalo, tak dnes jsem slyšel ve Vyškově Fyne audio, 502.
Musím říct, že ten zvuk se mi fakt líbil. Čisté a fakt lahodné pro ucho. Jazz z toho hrál famózně. Byly slyšet sykavky, jako by to bylo live. Opravdu nádhera. Na můj vkus málo basů ale tyto bych si fakt koupil. A ta cena je celkem lidovka. A i provedení v tom klavírním laku mi dělalo vyloženě dobře.
Ale ta čistota projevu mě až překvapila. Nástroje oddělené, nic splizlého dohromady, ty bych chtěl doma. Ale problém je, že to není asi moc do velké místnosti. V malém to hraje krásně, v tom velkém by to bylo trápení. Ty basy tam mají své maximum. Když je písnička, kde hraje horní éčko a do toho vlítnou basy, tak se to trochu pere. Ale na komorní poslech, nádhera.. Jinak to byly ale celkově příjemné návštěvy.

Odpovědět