predzesilovac jsem poskladal uz v breznu, ale az ted jsem dodelal napajeni ze site a nechtel jsem psat postrehy hned, ale az se to trochu ulezi.
enregistree: zisk jsem zatim nechal na vychozich 40dB, je tissi, 50dB by bylo urcite lepsi (odpory mam, ale nechce se mi do prestavby). ale hezky poporadku:
poskladani phono bugle bylo velmi jednoduche, podle perfektnich autorovych podkladu. zapojeno je primo na dratky z ramenka. uz po zapojeni na baterky (2x9V)bylo jasne, ze to nebude propadak, zejmena vzhledem k cene. ucel bylo "prehrat" gramofonovy predzesilovac v z710 - coz se povedlo. zvuk dynavox tc750 uz nemam v zive pameti, ale bugle ma urcite mensi problemy s rusenim a rozhodne nema mene detailu, celkove je to minimalne ekvivalentni souper.
dnes jsem doplnil stabilizovany zdroj (+/- 12V) - filtr (LC), pojistka, toroidni trafo, lm317 a 337, dle doporuceni vyrobce a nekterych webu. podle mereni mi vyslo, ze se zlepsil odstup od sumu. vzhledem k sumu z710 to nejsem zatim schopen poznat, takze po pravde rozdil ve zvuku mezi napajenim z baterky a psu neslysim. ale urcite je to lepsi

a minimalne pohodlejsi na obsluhu.
shrnuti:
celkove naklady na stavbu byly necelych 1000 vcetne konektoru adam hall, rean/neutrik (xlr a cinche), nepocitam praci, krabice a nektere soucastky (do psu) ze supliku. za tu cenu a zabavu to rozhodne stoji. rozhodoval jsem se mezi bugle a actidampem, ale na actidamp jsem si nakonec netroufnul. bugle je mensi, jednoduchy az primitivni, coz mi vyhovovalo vice

doporucuji vsem DIY zacatecnikum, kteri hledaji pouzitelne a nenarocne low-cost reseni.