Prosím o radu
Re: Prosím o radu
napiš pak výsledek experimentu ať jsme zas o něco chytřejší, každá informace dobrá jest
Asi nějaká chyba v Matrixu 

matrix...matrix...to je novej antivírák nebo inkoustovka z Koreje ? 

Omlouvam se, L530 nema mezi „pre“ a „power“ zadne mustky (stejne jako muj byvaly Marantz) a tak staci ponechat pouze prepinac (ten pod „main in“) v poloze „OFF“…AlfH píše:Vstup do koncového stupně je označen MAIN IN.
Pokud zbytek pripojis tak, jak uz jsem vyse popsal, muzes potom na ty magnetofony dokonce i nahravat.

Tak konečně jsem vyzkoušel zapojit Luxman L 430 přes MAIN-IN. Lechosi ,žádal jsi jak to dopadlo. Abych řekl pravdu nic moc. Když jsem četl,že s s tím vylepší zvuk,tak jsem by zklamán. Zapojil jsem magnetofon Revox A 77,cd Yamaha cdx 880 a podle mě je to stejné jak s předzesilovačem na Luxmanu. Ivan
no, díky za zprávu, já to říkám furt: žijem v době oblbování klienta barnumskou komerční reklamou a instalace pověstných "kurvítek" do všeho ale aspoňs (vlastní praxí) pochopil vo co tu go
A nemůže to být tím, že je zdroj signálu výrazně horší než zesilovač? Máš možnost si půjčit nějaký vymazlený DAC nebo tak něco?
Se zvukem jsem spokojen i když jsem očekával víc a nemám možnost si vypůjčít DAC.
Jarda69: Ani Revox A77, ani Yamaha CDX-880 nejsou výrazně horší, než Luxman L-430.