Prosím o radu

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu

Příspěvek od gotzilák »

Víte je opravdu moc smutné,že se jedná o druhý kazetový magnetofon. Jednou už jsem psal,že opravář opravoval tape deck Luxman K5a , byl na opravě 3x a na kladku jsem čekal kolem 4 měsíců a nyní Akai GXC 760 D je na opravě celkem 4x a kladku jsem si musel sehnat sám a doufám,že tam bude pasovat. Nejsmutnější ma tom je že , opravář povídá v opravně to jde a když to přivezu domů, tak se tam vyskytuje ta samá závada se kterou jsem přišel do opravny a tape deck je tam znovu a o ceně ani nemluvně.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Nebude závada v opravářovi?

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Volal jsem opraváří,jestli jsou kladky co jsem dodal, na obvodu jsou o 2 mm větší. Povídal že tam dostal jen jednu vodící a podle něj pří nahrávání jde i levý kanál který dřív občas nešel. A protože při poslední opravě přestalo svítit osvětlení na VÚ metrech říkal,že to opraví taktéž. Ovšem když si uvědomím,že kazeták je na opravě od prosince loňského roku a ještě není hotov, tak prostě nevím co s ním dělá. To bude tape deck asi zlatý. Jen uvedu.že kladky jsem mu sehnal a snad by asi chtěl i abych mu selnal osvětlení. Takže budu shánět jiného opraváře.

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Dnes jsem konečně skončil s opravářem,který za mě dělal vola. Tuner opravoval 4x , tape deck Luxman 3x, Akai 4x, Za vše si samozřemě účtoval nemalé sumy a oprava de-fakto nestála za vynaložené peníze a za tape deck Akai ,který mám 5 měsíců a s toho byl 4 měsíce na opravě, napřed jsem mu musel sehnat kladky, jak jsem prve psal, a na žárovku jsem musel čekat 2 měsíce a nakonec si řekl o cenu a po mém zkoušení tape decku,/ konečně jsem si ho u opraváře vyzkoušel,ne jak prve kdy jsem mu věřil, že je v pořádku / zjistil jsem že tape deck není opět v pořádku, a opravář řekl,že takové vitange nebude opravovat,zavezl jsem Akai GXC 760 D do jiné opravny,kde byl úplně jinačí přístup a tape deck mi řeknou do týdne co je s ním a né za 4 měsíce. Opravář mi řekl,že takové přístroje rád opravuje je to jeho záliba. To je rozdíl v přístupu. To ti mimo jiné píši Lechosi. A proto neradím opraváře v Prostějově v Drozdovicích

Odpovědět