Prosím o radu

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Prosím o radu

Příspěvek od gotzilák »

Koupil jsem kazetový magnetofon a podle opráváře jsou jak obvykle špatné kladky. Jedná se o tepe deck Akai GXC-760D. Kdysi ,když jsem je nepotřeboval jsem četl v Bazoši inzerát,ale je už dávno pryč,proto se ptám nevíte kde bych je mohl sehnat? Na Ebay je mají,ale je to na dlouhé lokte. Moc děkuji za odpověď.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu

Příspěvek od Paul »

gotzilák - proč by to bylo na dlouhé lokte,když je na ebay mají?Pokud sám tam nenakupuješ,tak možná stačit tady někoho požádat a dá se to vyřešit...hifi komunita je v těchto věcech dost vstřícná ;)

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Nevím jak se nakupuje na ebay. Jsem už starý a prostě to neumím. To je má odpověď.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

gotzilák - to jsem pochopil,já také nenakupuji na ebay...ale když jsem to potřeboval,tak jsem se tady obrátil na maníky,které znám a problém byl ke spokojenosti obou vyřešený... *palec*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Dej sem odkaz na kladky a jistě se najde někdo,kdo Ti je koupí a nechá poslat. Není v tom problém.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

kladky a řemeny z AME, výběr slušný
pravdaže, podobnejch e-shopů je víc ten mě napadá první v řadě
http://www.ame.cz/Seznam-zbozi-_g405205 ... ext=kladka
velmi často rozměrem pasuje z jiného typu stroje, nevím jak Akai, neměl jsem v péči
z mého kraje:
http://www.helkon.cz/fulltext.php?search=kladka

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Moc děkuji lechos za radu. Ale bohužel když jsem volal, žádné takové kladky na Akai nemají a bohužel je mít nebudou.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

no nic, zkoušej dál a jinde, neházej flintu do žita...vše je o schopnosti, operativnosti a rozhledu, ochotě personálu prodejny
pojmy jako "nemáme, nevedeme" v mém slovníku obchodníka neexistují, nezájem o klienta a lenost je to, nic víc

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht »

Nemám čas hledat něco levnějšího, ale na první dotaz mi vyběhlo na ebay pouze tohle: http://www.ebay.com/itm/Service-Kit-fur ... xyUylTWMnt a ta cena mi přijde poněkud přestřelená...

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Ruprecht píše:Nemám čas hledat něco levnějšího, ale na první dotaz mi vyběhlo na ebay pouze tohle: http://www.ebay.com/itm/Service-Kit-fur ... xyUylTWMnt a ta cena mi přijde poněkud přestřelená...
Opravdu cena je moc přestřelená,ale koupil jsem kladky z Havířova, kde jedna stála 40kč, Opravář změřil kaldky jejich rozměr je 11x8 x 2,5 milimetrů ,ale kladky které jsem koupil jsou 13x8x2,5 milimetů,ale po konzultaci s opravářem, možná je tam asi dostane. Držte palce ať je tam dá.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

podstatný je Φ hřídelky a ten pasuje...kladka se točí pasívně přítlakem k tónové hřídeli setrváku, mám za to že vyhoví potom napiš

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Za komunistů se kladky občas soustružily. Snad se situace nebude opakovat ;)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

...a ohrané hlavy do magičů brousily na kameni a volejíčku, to dnes někomu vykládejte

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Než mi opravář řekl abych je koupil,ptal jsem se soustužníka,zda by nešlo něco udělat s gumou na kladce,která je o 2 milimtry větší než odpovidající prrůměr.Zda by to osustružit nebo něco podobného Prý by to šlo jen asi osoutružit něco jak na brusce a ne nožem. Jeden člověk dělá kladky,musí se mu poslat obrošená kladka a on ji repasuje ,ale u něj stojí jedna kladka 600kč.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jo. V podstatě se tak snad i dříve rovnaly. Kladka se upnula, roztočila a jelo se po ní smirkem nebo brouskem. Smirek je blbej, že se z něj může něco zadřít do gumy. Šlo by to asi i nožem, ale nejspíš by se musel vybrousit z radeka. Případně třeba břitem co jsou v truhlářských olepovačkách hran.

Odpovědět