rada jaky zesilovač sony esprit
Re: rada jaky zesilovač sony esprit
Byl to nákup zajíc v pytli jenomže tenkrát těsně po revoluci výběr mizivý...nechal jsem si poradit "znalci" a vidíte...Pioneer měl dobré repro sestavy, CS 603, HPM 60...možná výměna výhybek by pomohla či vytlumení vnitřku které chybí docela. Také dělící kmitočty jsou neuvěřitelně blízko, 2900 Hz a 3800 Hz no u 3-pásma...dost neobvyklé.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
dawsoo píše:...... jinak roker či metálista a uplně jinak bombarďák co jede Britney Spears či Aguileru (a že jich tady utajeně určo je mraky):D ....
....a hrome dawsoo....dostal jsi mě

Jo a ještě jsem si vzpomněl u toho TA-F707ES i u TA-F808ES dost nechutně bzučelo trafo a koncák topil jak o život i když byl jen zapnutej a nic nehrálo. Pioneer má dvě trafa, ale i když k nim nalepím ucho, tak je prostě hrobový ticho. 

No u těch 770, 707, 808 atd to topí proto, že jsou tam nastavené velké klidové proudy pro eliminaci přechodového zkreslení, to je věc chtěná - takový čistý áčko by topilo ještě daleko víc
Já mám řadu let 770-tku a jsem s ní spokojen, nezkoušel jsem ovšem - uznávám - mnoho jiných zesilovačů.

Já mám řadu let 770-tku a jsem s ní spokojen, nezkoušel jsem ovšem - uznávám - mnoho jiných zesilovačů.
Mě u Pioneera A-656 taky bzučí trafo. Dotažení šroubků pomochlo jen na chvilku, chtělo by to spíš nějakej toroid. A-757 a výš už mají trafa zalitá celá v nějakým plastu či co to je, tak už by to bzučet nemuselo.
su zaliate v kovovej zliatine, skusal som prilozit ucho priamo nane a nieje pocut nic, takze asi to funguje.

Jo, to je možný. Já to nikdy na vlastní oči neviděl, tak právě nevim v čem to je doopravdy zalitý. Třeba starší A-90 to má taky zalité. Potom taky Urushi a tyhle top modely, ale o tom asi ani nemusim mluvit.