rada jaky zesilovač sony esprit
rada jaky zesilovač sony esprit
Zdravim mel bych dotaz poradte jaky zesilovac od sony esprit a popřipaďe že nějaky vlastnite a nebo jste vlastnily tak poraďte je jich na bazosu hodne ale stale nevim jaky děkuji za rady a popřipaďe mužete i nabidnout z jinych zdroju děkuji
Re: rada jaky zesilovač sony esprit
Soňácké zesilovače nejsou nic moc. Vypadají hezky, ale nehrají moc dobře. Proto jich je v bazaru hodně.
...... suhlasim s Foxom , ak ale trvas na znacke Sony tak aspon Sony TA FA5ES , ten som jeden cas vlastnil a hral celkom slusne. V kazdom pripade pred kupou popocuvat , ci ti takyto zvukovy prejav vyhovuje....... 

A co dělenec SONY TA-N80ES a předzesik SONY E80ES, já ho mám a musím říci, že jsem se zvukem velmi spokojen. Je ze zvědavosti jsem nechal v odborném servisu změřit koncák a parametry i po těch letech naprosto perfektní. Např. Sony udává harmonické zkreslení 0,004 % a naměřili 0,003% atd.
http://www.hi-fi.ru/auction/detail/842845
http://www.hi-fi.ru/auction/detail/842845
Ale jaké bedničky budeš tímto krmit ?
určitě tento Sony TA-F808ES
No pardon, a jaké zesilovače Sony jsi vyzkoušel?fox píše:Soňácké zesilovače nejsou nic moc. Vypadají hezky, ale nehrají moc dobře. Proto jich je v bazaru hodně.

..... je som mal konkretne TA F 707ES . Vyzeral krasne , ale nehral dobre . Zvuk bol neprijemne agresivny , tvrdy , nedokazal som ho pocuvat dlhsie ako 10 min ......... 

Tak to se docela divím, Já mám dělenec SONY TA-N80ES a předzesik SONY E80ES a i zesilovač SONY TA-F808ES a oba hrají velmi dobře i v porovnání s Luxmanem L505u. Fakt je, že jsem je nechal před použitím prohlédnou a nastavit.
No to jsou tady samý zlatý uši. Já jsem měl TA-F 770 ES (předchůdce TA-F 707 ES) a nikdy jsem ho vypínat nemusel, že by mě z něj bolely moje hluché uši. A hrál jsem i na levnější modely (TA-F 470, TA-F 590) a žádný mě neurážel. Ale já jsem hluchoň, mě nutí k vypínání spíše levnější receivery pro domácí kino, než I nejlevnější stereozesilovače.
Napiš jaké repro s tím budeš krmit a kolik chceš investovat, takhle bych poradil TA-F777ES ('99) z ES řady 

Nejlépe žádný. Měl jsem TA-F707ES, TA-F808ES a TA-F70ES a ani jeden nehrál dobře. Radši si kup Pioneer něco z řady Elite a budeš mít MNOHEM lepší zvuk za stejný nebo menší peníze.
Mohu stvrdit svým vlastnoručním podpisem. Porovnáno 808ES versus Pio A91D.Milan_ píše:Nejlépe žádný. Měl jsem TA-F707ES, TA-F808ES a TA-F70ES a ani jeden nehrál dobře. Radši si kup Pioneer něco z řady Elite a budeš mít MNOHEM lepší zvuk za stejný nebo menší peníze.
V tom případě mám nevhodné bedýnky co si nepadly k zesíku...oboje jsou zn. Pioneer a zní nemožně.
No, já se obávám, že CS-901 nezahrají s ničím.