Regálové repro
Re: Regálové repro
Igor87: já proti regálovkám nic nemám, mně se jenom nelíbí stojany. Musel bych je postavit na tv stolek a to by asi nebylo ideální umístění. Každopádně, jestli se dostanu do studia, tak si určitě poslechnu i regálovky 

Ja som si dal urobiť stojany sam.
podla toho co mi seklo k interieru. spodna podstava z masivu dub vo farbe dverí a na to dve stojky z nerezu + nerezova horna podstava a vizera to na moj v kus lepsie ako stlpy

Zdravím, pročetl jsem, co se dalo a dospěl k rozhodnutí. Začnu tím, že koupím stereo zesilovač, který vzhledem k tomu, co teď mám doma mě posune dál sám o sobě. Moc se mně líbí Cambridge Audio CXA 60 a tak bych vás chtěl požádat o radu ( slibuju, že naposledy v tomto vláknu ), jáké regálové repro by k němu šlo? Jde mně jen o to sestavit si užší seznam a ten podle něj hledat v poslechových studiích a rozhodnout se na základě vlastního sluchu. Cenový strop zůstává na 20000kč.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Marduk píše:Koupím stereo zesilovač/receiver a budu shánět sloupové repro.
?Marduk píše:jáké regálové repro by k němu šlo?

Firemní zvuk Cambridge Audio je na sušší straně od přísně neutrálního podání, takže bych k nim být tebou vybíral trochu živěji / expresivněji hrající bedny. Pokud chceš vybírat z nových, napadá mě Aurum Cantus, pokud nové být nemusejí tak Sonus Faber by byl skvělý kup.
Opravdu ale dej na dobré rady a repro nezabij zasunutím do nábytkový stěny nebo položením na nábytek. Bytelný stojany dodají regálovkám ten šmrnc, kvůli kterýmu si je lidi kupujou.
Sonus faber Chameleon, s CXA 60 to hra velmi slusne
Doporučoval bych začít poslechem těchto beden - http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... highlight= . Jejich autor je fundovaný konstruktér a kvalitativně (vysoce) převyšují všechny zde až dosud navrhované bedny (snad kromě BVaudio).Marduk píše:Moc se mně líbí Cambridge Audio CXA 60, jáké regálové repro by k němu šlo? Cenový strop zůstává na 20000kč.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A kdo je autor?