Repro 5.0 - JAMO S626 HCS nebo jiný SET do 15000 Kč?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
crossfirej
Kontaktovat uživatele:

Repro 5.0 - JAMO S626 HCS nebo jiný SET do 15000 Kč?

Příspěvek od crossfirej »

Cau,
jakou máte zkušenost se setem repro 5.0 - JAMO S626 HCS ?

Mám je 8 dní doma stále si na ně nemohu zvyknout (zatím vybaleny jen přední bedny ) , nemám ještě namontovány aní kovové nožičky a připojeno jen na 2 dráty .

Zbyvá mě na 14denní vrácení už jen do uterý 27.1.2015 !!!

Myslíte že by hodně zvukově pomohlo namontovat odlehčovací nožičky a připojit na 4 kabely (bi-wiring) ?

Máte je někdo doma a jak jste s nima spokojeni?
Nebo by jste v této ceně do 15000 doporučili jiný set ?

Měl jsem možnost od známých krátce testovat set MAGNAT Monitor Supreme set 202 (velmi nevyrazné výšky a basy ) a Jamo S 426 HCS 3 (již obstojné výšky ale celková "zahuhlanost, nevyraznost") s626 hrají již obstojně výrazné pěkné výšky ale ... čekal jsem za ten cenový skok více .... připadá mě nevyvážený zvuk .. necítím dynamiku .. . Basova složka mě připada malo ostra ..basy jsou takově "dunící" jakoby déle nez by měli byt ...

Připojeno na receiver Pioneer VSX-924 . Při automatické kompletní kalibraci je zvuk VELMI udušený ...musí se ručně v křivce ekvalizeru přridat výšky ...

Dříve jsem měl Logitech z-5500 .

Děkuji za radu ve výběru ..

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro 5.0 - JAMO S626 HCS nebo jiný SET do 15000 Kč?

Příspěvek od MB »

znacky-vyrobci/jamo-t13868.html
Ja fakt neviem co ocakavate od bedne ktora stoji jedna okolo 3000 kc max...obchodnik , prekupnik a aj vyrobca si prihodi 15-20% tak si spočítajte kolko bude stát material ked odpočitame cenu práce činankov na páse...

Historik
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro 5.0 - JAMO S626 HCS nebo jiný SET do 15000 Kč?

Příspěvek od Historik »

MB píše:znacky-vyrobci/jamo-t13868.html
Ja fakt neviem co ocakavate od bedne ktora stoji jedna okolo 3000 kc max...obchodnik , prekupnik a aj vyrobca si prihodi 15-20% tak si spočítajte kolko bude stát material ked odpočitame cenu práce činankov na páse...
V podstate to isté som písal k rovnakému príspevku v "oddelení" značiek. Proste za tie peniaze to nebude hrať významne lepšie ako akékoľvek plasťáky. Materiál a konštrukciu neoklameš.

Odpovědět