Repro k CA 651A
Re: Repro k CA 651A
Já musím zase napsat, že jsem byl konstrukcí TangBand v malých mikro velmi mile překvapen. Dvojitá vlnka, velký silný magnet, litý koš....rovná chára jak pravítko a jde to i slyšet....výborné měniče za tento peníz.
Pitrs: Neřešil jsem a ani nechci. Není to moje zkušenost ani starost, ale "copy paste" odjinud.
Řešilo se .. a je toho tam víc... Tedy.. výrobce diskutoval a když začalo přituhovat vytratil se po anglicku..
Nechci tady vyvolávat poplach, ale jen malinko upozornit (začínající hifisty), že růžové zítřky nemusí vždy nastat a je třeba být obezřetný- kor s garážovou firmou, které hodlám zaplatit víc peněz.
Samozřejmě, když to naopak vyjde je tu supr
(taky občas riskuji a znám obě situace..)
Řešilo se .. a je toho tam víc... Tedy.. výrobce diskutoval a když začalo přituhovat vytratil se po anglicku..

Nechci tady vyvolávat poplach, ale jen malinko upozornit (začínající hifisty), že růžové zítřky nemusí vždy nastat a je třeba být obezřetný- kor s garážovou firmou, které hodlám zaplatit víc peněz.
Samozřejmě, když to naopak vyjde je tu supr

Celkem bych tady řekl, že kychtax se tady v předvečer Štědrého dne projevil jako pěkná svině - není to ani jeho zkušenost ale napsal to jako svou.