Zdravím všechny. Je to mimo odpověď pro taztele,ale jak zde napsal bazi

Přesně něčím takovým jsem si prošel a ono opravdu stačí lepší nálada a hned se poslouchá jinak.
Mimo mísu- Neholduji marihuaně, ALE

Kamarád, který se před časem stal čerstvým tátou, ubalil na oslavu narození svého syna pořádnýho špeka. No abych neurazil,dal jsem si taky před odchodem domů pár pávů a s opravdu družnou náladou a rohlíkem ve tváři utíkal domů vyplenit lednici (neskutečná žravá

) a samozřejmě k dobrému jídlu také patří příjemná a oblíbená hudba. Po ruce byl dálkový ovladač minidisku,ve kterém bylo album Pink Floyd-DIvision Bell. Kdo nezažil,asi neuvěří. Ale v tu chvíli, jsem si myslel, že má skromná sestava je ta snad nejlepší na světě a já si při poslechu připadal,jako jako v jiné dimenzi a říkal jsem si,jak mi to opravdu famózně hraje a že už nepotřebuju nic měnit.
Tohle mé vyprávění prosím berte,jako pobavení.
Nechci tímto textem nikoho navádět ke kouření Marušky,ani ji zde propagovat. Aby to nebylo myšleno proti tvárně. Byla to jen velice zajímavá zkušenost v mém životě,při poslechu oblíbené hudby.
Takže nálada hraje při poslechu, také svou zásadní roli.
Možná má také někdo z vás podobný zážitek a třeba by i se mnou souhlasil, nicméně o tomto,tohle vlákno není a už jej nebudu dál plevelit.
Přeji vám všem,ať vám to hraje podle vašich představ a samozřejmě příjemný poslech.