@Jarda69
díky za tipy
Upřesnění informací: Upřednostňuji vidlice na straně zesilovače i reprosoustav, cenově tak předpoklad rámec řekněme 10-15 tis. Kč
Někdo něco dalšího prosím?
Reprokabely
Re: Reprokabely
Zdar pánové.
V obýváku obdélníkového tvaru mám na delší steně TV a reprobedny. Aparaturu na kratší. To znamená, že kabely k bednám (cca 2x6m) jdou souběžně spolu a to v délce 3,5m. Pak už pokračuje jenom jeden. Část obou kabelů jde také v lište s koaxiály k TV. Není to ode mě "trochu" barbarství? Nemohou se nějak ovlivňovat?
Kabely jsem si udělal dle návodu na nějakém audiofóru ze čtyřlinky H05VV-F 4G1. Protilehlé žíly smotané spolu.
V obýváku obdélníkového tvaru mám na delší steně TV a reprobedny. Aparaturu na kratší. To znamená, že kabely k bednám (cca 2x6m) jdou souběžně spolu a to v délce 3,5m. Pak už pokračuje jenom jeden. Část obou kabelů jde také v lište s koaxiály k TV. Není to ode mě "trochu" barbarství? Nemohou se nějak ovlivňovat?
Kabely jsem si udělal dle návodu na nějakém audiofóru ze čtyřlinky H05VV-F 4G1. Protilehlé žíly smotané spolu.
A hraješ zároveň z TV i z aparatury? To by se ti asi ovlivnovalo.
Ne. TV zatím poslouchám normálně. Chci si výhledově koupit stereo receiver a nové bedny. Uvažuji o Denon DRA800H a Polk Audio Signature S55E nebo Heco Victa Prime 502. Tak to propojím až potom. Ale receiver bych už asi dal pod TV, takže moje otázka už bude bezpředmětná.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Neřeš a veď kabely, jak potřebuješ.
Také se přidám s tímto názorem, není nutné toto řešit.