Sestava s USB vstupem do DAC - Marantz 8006 nebo Pioneer 70

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sestava s USB vstupem do DAC - Marantz 8006 nebo Pioneer 70

Příspěvek od PavelDosko »

njn, fotky, recenze, ani papirove parametryproste nenahradis live poslechem

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

koudy42 píše:
31 kvě 2019 21:42
https://www.htpshop.cz/zesilovace/xindak-xa-6950/ vedle nej ten Marantz i Pincek vypadaji jak detske hracky....

Xindak je šunt, je to pájené na koleně a vypadá to jak dráteničina. Celkově otřesný čínský šmejd, vrčící trafa a podobně. Doporučuji kontaktovat například kluka co dělá analogservis.cz

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Mel jsem doma dva Xindaky a zadny problem. Naopak u monobloku Vincentu SP997 bylo slyset brucici trafo i po dotazeni maticky. Mam pocit, ze zde vyblizujes smutne spartanske srdecko. Jarda lufthanzka-bankrotmag vam vyfoukl titul a Alza JBL recenze netahnou po tve koupelnove estrade :D. A jako vzdy, ani jeden Xindak si nikdy neslysel.

honza.gm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza.gm »

Díky všem za odpovědi, zde moje reakce:

- NAD C568 nelze použít jako externí DAC, možná vyšší modely, stejně tak přistroje ARCAM

- USB B vstup do DAC (mimochodem taky Sabre) má také Yamaha 870 - nejvyšší mikrosystém této značky, určitě si jej zkusím někde poslechnout

- bedny zatím nemám žádné, stroje ještě možná můžu vybírat podle funkcí od stolu po internetu. Co se týče beden, tak to už asi budu muset zvednout zadek, obejít obchody a poslechnout na vlastní uši. K těm jsem ale skepický, jsem spíš konzument hudby, kterou žiju a ne hifista který rozezná jednotlivé stroje jako vy.....narazil jsem na tomto fóru na odkazy na testy - rozeznejte naslepo mp3 320 od FLAC apod......jsou ale také alba jako třeba Californication od Red Hot Chili Peppers, nebo Death Magnetic od Metallica, které budou znít stejně s kompresí i bez ní a nikdo to nepozná - jsou totiž namíchány tak, aby zněly co nejhlasitěji. Někdy závidím kamarádům, kteří neposlouchají nic novějšího od roku 1980.... Zpět k bednám - chtěl bych vybrat takové, které dobře zní i na tichý poslech a aby celková investice nepřesáhla 100 k, tedy přehrávač a zesilovač +-60 a repro +- 40

- zesilovač Xindak XA-6950 vypadá zázračně, jak ale bude hrát se streamerem s USB vstupem do DAC od jiné značky? Ono pro moje účely hodně důležité je asi jak dobře má stroj vytvořené drivery a jak je ošetřený po SW stránce, aby si s PC rozuměl a tady bych raději vsadil na zavedenější značku

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

To CDčko od Arcam slouží současně jako převodník a streamer.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

To ze nejaka znacka je znama neni zaruka bezproblemoveho SW. Zbytecny strasak je obavani se jak bude hrat zesilovac se streamerem jine znacky. Bedny snad taky nebudes kupovat stejne znacky :). Ale jde o tve penize a poslech. Snad budes spokojeny.

Odpovědět