Peer: to je na mě? jestli nao, tak samosebou kabeklů jsem zkusil hodně. ALe to je přece něco úplně jiného! Tady měníš celou sestavu s naprosot jinými vlastnistmi, danými konstrukcí kabelu, materiálem, elektrickými veličinami a řadou dalšího.
Tady je přece naprosto jasné, že repro kabel (resp. jiný reprokabel) na zvuk vlvi má a to dosti podstatný.
Ale původní diskuze byla o změně parametrů toho jednoho jediného káblu v čase nula a v čase nula +20 hodin, nebo ne??
Sháním tipy na síťové zástrčky Schuko
Re: Sháním typy na síťové zástrčky Schuko
Ne. Já myslel, jestli jsi nezkusil obrátit repro kabely. Nemyslel jsem vyměnit...
A ne L za P ale obrátit o 180 st. Je to srozumitelnější?
Ale mám dojem, že to patřilo do toho druhého tématu...
Trošku se nám to prolíná...
Trošku se nám to prolíná...

Dovolil bych si ještě jednu citaci:"Dosti významnou roli u síťových přívodů hrají přípojná místa - čím kvalitnější, tím samozřejmě lépe. Ostatně u všech audiokabelů má kvalita konektoru na výsledek značný vliv".
S tím se nedá než souhlasit.
Pipe, čím kvalitnější síťová zástrčka, tím lépe...
A pokud možno do stejně kvalitní zásuvky!
Ne, tohle jsem nezkoušel. Ale nepředpokládám, že by byl slyšet vliv při průchodu AC proudu. Ty jsi to zkousšel?Peer píše:Ne. Já myslel, jestli jsi nezkusil obrátit repro kabely. Nemyslel jsem vyměnit...
Já vlastně bych musel rozebrat konektory a to se mi nechche, mám to pájené a zasmrštěné.
Nelze, než plně souhlasit.Peer píše:Dovolil bych si ještě jednu citaci:"Dosti významnou roli u síťových přívodů hrají přípojná místa - čím kvalitnější, tím samozřejmě lépe. Ostatně u všech audiokabelů má kvalita konektoru na výsledek značný vliv".