Síťový přehravač do 18000kč
Síťový přehravač do 18000kč
Zdravím.Chtěl bych poradit s výběrem síťového přehravače.Podmínka je analogový rca výstup,displey,černá barva.Skvělé hodnocení měl třeba Denon DNP-800NE.Jenže ten se nyní neprodává.Další varianta by mohla třeba být Onkyo NS6170.To však taky půjde těžko sehnat.Pak třeba ještě Pioneer N30AE-B.Na tenhle jsem však četl někde nepříliš dobrou recenzi.Byl to však jen se značením N30AE.Hraju na Musical Fidelity M2SI Wilson Exclusive.Poslouchám převážně rock.Děkuji za všechny rady.
Re: Síťový přehravač do 18000kč
Ještě musí umět Tidal.
Zkus zahranici, objednavali jsme pred par lety 3 kusy Pioneer N50-AE z vyprodeje (pod tvym cenovym limitem) -a vsechno dopadlo na jednicku - https://www.hifi-schluderbacher.de/de/ .
Osobně bych raději volil jako základ mini počítač s volitelnou SW distribucí, protože firemní produkty trpí tim, že po pár letech už nedostávají podporu a věci na nich přestávají fungovat. Majitelé Pioneer by mohli vyprávět, jak jim nefungovaly internetová rádia, přihlášení do Tidal apod. Dají se koupit už hotové, viz https://www.audiophonics.fr/en/open-sou ... -6422.html
Ano to by bylo nejlepsi, ale dle pozadavku jsem tipoval spis plne komercni pristroj s co nejjednodussi obsluhou. Presel jsem take radeji na skladacku ala RPi4 s linearnim zdrojem, presto ze se zminenym Pioneerem zadne problemy nebyly.
Recenze neber vážně, je to obchodně - tendenční, preferovat tu svou značku...
Mohu potvrdit, u Pioneeru N30AE přestala fungovat podpora Chromecast u Deezeru. Tak šel z domu.tesarpa píše: ↑31 říj 2022 13:08Osobně bych raději volil jako základ mini počítač s volitelnou SW distribucí, protože firemní produkty trpí tim, že po pár letech už nedostávají podporu a věci na nich přestávají fungovat. Majitelé Pioneer by mohli vyprávět, jak jim nefungovaly internetová rádia, přihlášení do Tidal apod. Dají se koupit už hotové, viz https://www.audiophonics.fr/en/open-sou ... -6422.html
Můžu doporučit Cambridge CXN V2. Dá se nový sehnat za 23, ale možná někde na inzerát to bude levnější. Nevím, nepátral jsem.
Taky ho mám a spokojenost.
Cambridge CXN v2 ale neumí MQA, pokud bude chtít kurtis19 Tidal. Také jsem nad ním přemýšlel ale nakonec jsem zůstal u raspberry, tam mám alespoň dekódování MQA do 24/96 (zatím).
Absence MQA je výhoda, ne nevýhoda.
Nad tím Cambridge jsem uvažoval.Jenže se mi nehodí jeho šedá barva.Mám možnost koupit bazarový Pioneer a70a.Co by jste řekli na tento přehravač.Podmínka je však,že hledám tidal přímo v menu přístroje,nechci to pouštět přes iphone.Momentálně hraju z receiveru Onkyo tx nr696.Signál pouštím do zesilovače.V dnešní době však nechci živit dva aparáty.Přece jen streamer bude mít menší spotřebu.Taky určitě kvalita bude lepší.
Ten mini počitač taky nevypadá zle.Jen vůbec s tímto nemám zkušenosti.Co třeba více se rozepsat o vlastnostech,kvalitě zvuku,dík moc.
Vyráběl se i v černé, mám ho taky černý, kupováno před rokem, třeba by šel ještě v černé sehnat..kurtis19 píše: ↑01 lis 2022 09:57Nad tím Cambridge jsem uvažoval.Jenže se mi nehodí jeho šedá barva.Mám možnost koupit bazarový Pioneer a70a.Co by jste řekli na tento přehravač.Podmínka je však,že hledám tidal přímo v menu přístroje,nechci to pouštět přes iphone.Momentálně hraju z receiveru Onkyo tx nr696.Signál pouštím do zesilovače.V dnešní době však nechci živit dva aparáty.Přece jen streamer bude mít menší spotřebu.Taky určitě kvalita bude lepší.