Skákající CD

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Skákající CD

Příspěvek od drfish »

Tak dneska má přehrávač svůj silný den a přehrává i ty skákací. Což značí, že je tedy něco shnilého uvnitř a záleží na momentálním rozmaru počasí, zdali jsou elemenálové nakloněni a tak dále... :lol:
Tímpádem je to v pytli a nelze než se s tím smířit a do budoucna počítat s výměnou. Velmi mne zaujal NAIM CD5si. Tak až mne ten Marantz definitivně naštve tak půjde. Zatím jsem si koupil prasátko a házím tam padesátikoruny... ;)

slimak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slimak »

S SACDP Marantz som žil pár rokov. Najprv typ 7001 a potom 7003. S mechanikami som si užil svoje.
Mám otázku - s mechanikou sa menili aj káble?

Na 7003-ke som mal tiež obdobný problém a nakoniec to bol káblik, ktorý zle dosadal na konektor na doske. Ako sa káblik
pri prehrávaní s mechanikou pohyboval, tak spôsoboval problémy - vypadával signál a hocikedy ukončil prehrávanie.
Po očistení kontaktov, naformovaní, dotlačení a zaaretovaní problém zmizol.
Tak ma napadlo, či by Tvoj problém nebolo niečo podobné.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Možné to je, to samozřejmě nevylučuji. Ten káblík by to být mohl. On někdy hraje bez chyby a někdy ne. Dnes ráno například jsem pustil stejné CD dvakrát za sebou- poprvé bez škobrtnutí, podruhé skákal jak pominutý. Že by to bylo tím, když se zahřeje? To už ale spekuluju. Určitě musím uvažovat o nějakém řešení. A asi radikálním...

Odpovědět