Nemáte někdo nějakou zkušenost?
To vazne? Mne to pride ako blbost, lebo ak je original CD s ochranou, tak by ochrana nemala zasahovat do bezneho prehravania media. Ochrany mi vzdy robili problem len pri vytvarani kopie pre vlastne ucelynstar píše:mozu to robit ochrany na cd
Může se to stát. Já mám starý Philipsy vyrobený dávno předtím, než nějaké ochrany vznikly. Ten starší na jednom CD s ochranou přeskakuje, druhý ho přehraje. Oba mají stejnou mechaniku, ale s jiným servem.Odar píše:To vazne? Mne to pride ako blbost, lebo ak je original CD s ochranou, tak by ochrana nemala zasahovat do bezneho prehravania media. Ochrany mi vzdy robili problem len pri vytvarani kopie pre vlastne ucelynstar píše:mozu to robit ochrany na cdAle mozno sa mylim - treba skusit zoscanovat problemove CD ci naozaj nemaju copy protection. Kedysi strasne davno som na toto pouzival Clony XXL http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Too ... yXXL.shtml Za pokus to stoji
Vsak to - toto mi hlava "neberie"drfish píše:pálenky ten Marantz přehrává v pohodě...
Taky to může být neorigo mechanikou ,mám špatné zkušenosti s fake lasery typu KSS .Nastavit player s tímhle je nadlidský výkon.A když to náhodou hraje,tak životnost je mizernádrfish píše: Vadný typ mechaniky či co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů