Slabá sluchátka
Re: Slabá sluchátka
Pokud bude fungovat podle popisu, ta, ho rozhodně nebudu vracet. V opačném případě samozřejmě ano. Jsem moc zvědavý jak a jestli to ta sluchátka vytáhne někam výš.
Pokud bude zahuhlanej výstup z toho počítače, tak z toho ani zesilovač nic neudělá. To kombo od Tomase by ti ukazalo, jestli ma upgrade smysl.
Ber to tak, že si napsal na HIFI web a ne na mimibazar
Ber to tak, že si napsal na HIFI web a ne na mimibazar

Já ale objednal DAC/zesilovač, ten by to audio vylepšit měl. Nebudu na zkoušku brát sedmilitrové zařízení, o němž vím, že ho určitě vrátím.
V neposlední řadě taky bude záležet na tom, jak kvalitní signál se bude zpracovávat. Teď nemám na mysli intenzitu hlasitosti.
Možná se zjistí, že kvalita bude mizerná a v tom případě žádná sluchátka ve spolupráci s jakkoliv drahou "krabičkou" absolutně nepomůže. Naopak.
Jak už jsem psal, nevím co je myšleno textem "Zapojil jsem je (sluchátka) do desky". Je tím myšlen gramofon, CD, notebook nebo co?
Možná se zjistí, že kvalita bude mizerná a v tom případě žádná sluchátka ve spolupráci s jakkoliv drahou "krabičkou" absolutně nepomůže. Naopak.
Jak už jsem psal, nevím co je myšleno textem "Zapojil jsem je (sluchátka) do desky". Je tím myšlen gramofon, CD, notebook nebo co?
Pocitam, ze asi integrovana zvukovka v Pc?
Ano, zvukovka na B650 Tomahawk Wi-Fi.
Jo, to bude ona. Mám Wi-Fi iteraci, ale zvukovka bude nejspíš stejná.
Tak už je krabička doma. Zprvu mě to lehce zklamalo, ale teď už si trochu zvykám a začínám vnímat ty detaily, které tam dříve nebyly. Trochu mi ale chybí ten "3D" zvuk, který dodávaly HyperX, snad se s tím hlava brzo srovná. Co se ale vykreslení prostoru ve hrách týče, je to teď úplně jiná úroveň. Rozhodně dobrý upgrade.
Samozřejmě,s tak zoufalým výkonem 211mW @ 32Ω; 39mW @ 300Ω to nebude mít na ty tvý sluchátka nikdy tu správnou dynamiku,i ten 3D zvuk .Horší srač.u sis už koupit nemohlTak už je krabička doma. Zprvu mě to lehce zklamalo Trochu mi ale chybí ten "3D" zvuk

Nezapomeň,že tohle je hifi fórum
Jinak sluchátka moc nepoužívám,kdy už,tak s toppingem A 30 Pro,asi 20x větší výkon 730mW @ 300Ω

zdroj:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... mp.20366/

zdroj:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... mp.20366/
Liamee ti ted vysvetlí, že zesilovač, co umí dát až 5W je naprostá kravina
Tady snad dokonce 6W.

Tady snad dokonce 6W.
Ne, Liamee ti vysvětlí, že plácáš naprostý kraviny a překrucuješ co jsem řekl. Ale je to tvá vizitka.
Jsem jedno velké ucho. Aha už to vidím, ty jsi napsal "nesmysl" a já "kravina". Předpokládám, že jsi můj původní příspěvek dočetl až do konce. Že jsi se nezadrhl u těch wattů. Ale budu rád, když to vysvětlíš, co jsem napsal špatně a proč je to nesmysl. Na hifi foru.
Pepezdepa...snad jsme se pochopili. Když si koupíš levné kombo dac+zes, tak si kupuješ skoro to samé, co máš v počítači. Ano, může tam být slyšitelná změna.
Ale jsou to vyhozené peníze. Když si koupíš slušný dac+zesilovač, co jsem popsal nebo ti přímo ukázal Tomas, tak je to velký skok a navíc to nejakou dobu vydrží. můžeš upgradovat na lepší sluchátka.
Ale jsou to vyhozené peníze. Když si koupíš slušný dac+zesilovač, co jsem popsal nebo ti přímo ukázal Tomas, tak je to velký skok a navíc to nejakou dobu vydrží. můžeš upgradovat na lepší sluchátka.