Slabá sluchátka

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
pepezdepa
Kontaktovat uživatele:

Re: Slabá sluchátka

Příspěvek od pepezdepa »

Pokud bude fungovat podle popisu, ta, ho rozhodně nebudu vracet. V opačném případě samozřejmě ano. Jsem moc zvědavý jak a jestli to ta sluchátka vytáhne někam výš.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Pokud bude zahuhlanej výstup z toho počítače, tak z toho ani zesilovač nic neudělá. To kombo od Tomase by ti ukazalo, jestli ma upgrade smysl.
Ber to tak, že si napsal na HIFI web a ne na mimibazar :)

pepezdepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepezdepa »

Já ale objednal DAC/zesilovač, ten by to audio vylepšit měl. Nebudu na zkoušku brát sedmilitrové zařízení, o němž vím, že ho určitě vrátím.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

V neposlední řadě taky bude záležet na tom, jak kvalitní signál se bude zpracovávat. Teď nemám na mysli intenzitu hlasitosti.
Možná se zjistí, že kvalita bude mizerná a v tom případě žádná sluchátka ve spolupráci s jakkoliv drahou "krabičkou" absolutně nepomůže. Naopak.
Jak už jsem psal, nevím co je myšleno textem "Zapojil jsem je (sluchátka) do desky". Je tím myšlen gramofon, CD, notebook nebo co?

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Pocitam, ze asi integrovana zvukovka v Pc?

pepezdepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepezdepa »

Ano, zvukovka na B650 Tomahawk Wi-Fi.

pepezdepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepezdepa »

Jo, to bude ona. Mám Wi-Fi iteraci, ale zvukovka bude nejspíš stejná.

pepezdepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepezdepa »

Tak už je krabička doma. Zprvu mě to lehce zklamalo, ale teď už si trochu zvykám a začínám vnímat ty detaily, které tam dříve nebyly. Trochu mi ale chybí ten "3D" zvuk, který dodávaly HyperX, snad se s tím hlava brzo srovná. Co se ale vykreslení prostoru ve hrách týče, je to teď úplně jiná úroveň. Rozhodně dobrý upgrade.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Tak už je krabička doma. Zprvu mě to lehce zklamalo Trochu mi ale chybí ten "3D" zvuk
Samozřejmě,s tak zoufalým výkonem 211mW @ 32Ω; 39mW @ 300Ω to nebude mít na ty tvý sluchátka nikdy tu správnou dynamiku,i ten 3D zvuk .Horší srač.u sis už koupit nemohl :mrgreen:

Nezapomeň,že tohle je hifi fórum

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Jinak sluchátka moc nepoužívám,kdy už,tak s toppingem A 30 Pro,asi 20x větší výkon 730mW @ 300Ω *2thumbsup*
Obrázek
zdroj:
https://www.audiosciencereview.com/foru ... mp.20366/

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Liamee ti ted vysvetlí, že zesilovač, co umí dát až 5W je naprostá kravina :)
Tady snad dokonce 6W.

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

Ne, Liamee ti vysvětlí, že plácáš naprostý kraviny a překrucuješ co jsem řekl. Ale je to tvá vizitka.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jsem jedno velké ucho. Aha už to vidím, ty jsi napsal "nesmysl" a já "kravina". Předpokládám, že jsi můj původní příspěvek dočetl až do konce. Že jsi se nezadrhl u těch wattů. Ale budu rád, když to vysvětlíš, co jsem napsal špatně a proč je to nesmysl. Na hifi foru.
Liamee píše:
20 srp 2025 19:56
Jarda69 píše:
20 srp 2025 17:17
Asi bych hledal sluchatkač, co umí dát něco kolem 2-5W aby v tom ve finale nebyl na vystupu jen operak.
To je naprostej nesmysl. Naprostá většina sluchátek na trhu takhle brutální výkon ani zdaleka nepotřebuje a drtivá většina sluchátkovejch zesilovačů takovejhle výkon nedá a když, tak jen do malý zátěže, ale už ne do 80 Ohm.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Pepezdepa...snad jsme se pochopili. Když si koupíš levné kombo dac+zes, tak si kupuješ skoro to samé, co máš v počítači. Ano, může tam být slyšitelná změna.
Ale jsou to vyhozené peníze. Když si koupíš slušný dac+zesilovač, co jsem popsal nebo ti přímo ukázal Tomas, tak je to velký skok a navíc to nejakou dobu vydrží. můžeš upgradovat na lepší sluchátka.

Odpovědět