S těmi středy jsi to moc nevystihl. Právě tam je dle měření z australského magazínu, jehož část si sem postnul, největší propad. Je to ostatně vidět i na měření z Hi-Fi Voice. Jde o klasické bum-cink repro, (s důrazem na bum). Jde patrně o záměr, aby malý objem ozvučnice a s tím související deficit nižších kmitočtů byl zamaskován zdvihem v oblasti vyšších basů (150 - 250Hz).RedBaron píše:Zvuk reproduktorů Xavian Bonbonus má zjevný přebytek na spodku, středů tak akorát a výšek méně.
Sekalsekal píše:S těmi středy jsi to moc nevystihl. Právě tam je dle měření z australského magazínu, jehož část si sem postnul, největší propad. Je to ostatně vidět i na měření z Hi-Fi Voice. Jde o klasické bum-cink repro, (s důrazem na bum). Jde patrně o záměr, aby malý objem ozvučnice a s tím související deficit nižších kmitočtů byl zamaskován zdvihem v oblasti vyšších basů (150 - 250Hz).RedBaron píše:Zvuk reproduktorů Xavian Bonbonus má zjevný přebytek na spodku, středů tak akorát a výšek méně.
Za to,ze ma oslovis priezvyskom,si myslis,ze sa nieco zmeni,ake naivne. Vies ho,si pasak,chvalim Ta.sekal píše:A co jsi nám těmi svými hysterickými výkřiky chtěl sdělit Zubrietovský ? Nejsem si vědom, že bych tady špinil jméno firmy. To snad jedině dle tvého omezeného mozečku. Dal jsem sem pouze odkaz na seriózní test Bonbonusů z renomovaného australského magazínu. Měření v něm provádí nezávislá laboratoř a lze ho považovat za relevantní. Proto tam ostatně i Barletta své výrobky posílá a nechá testovat. Výsledky měření Bonbonusů jsou takové, jaké jsou a jejich interpretace je pro jen trochu lucidního jedince jednoznačná. Tím netvrdím, že se subjektivně za určitých podmínek nemohou líbit. To jsem nikde nenapsal..
Závěrem bych ti doporučil, abys své animozity vůči mně a také BV nepřenášel z HEF sem a vrátil se mezi své "elitní" bratrstvo na HEF. Myslím, že to tady vesměs všichni ocení..
Měření rozumím dostatečně na to, abych poznal, že mezi těmi měřeními určitá elementární korelace je. Ten zdvih na vyšších basech a propad na středech je zcela jasně patrný. A upozorňuji, že to není akustickými vlastnostmi místnosti, protože např. jiný model Xavianu má měření v identických podmínkách vynikající ! A propos, před časem jsem tady zrovna Perly chválil, takže tvé obhajování firmy je zcela zbytečné. Vlamuješ se do otevřených dveří..Leben píše:Nazval si Xavian "Bum-cink repro", co ale vôbec nie su,nerozumies meraniam,tak ich neiterpretuj .To je vsetko. Dalsia vec je,ze som sa vyjadroval k meraniu Hifi-voice, nakolko vyslo odlisne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů