Stereo sestava do 45K max?
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Stereo sestava do 45K max?
Mezi nami devcaty, mne se tato kombinace libi ze vsech nejvic, nicmene kamaradku zatim nejvic (vizuelne) oslovil Naim Muso. Chapu ji, all in one reseni, stylovka, ale jeste to neslysela. Proto shanim poslech NADu s ACckama ke srovnani, pac je nad slunce jasnejsi, ze to bude zvukove jinde.
Nechci delat reklamu tak nevkladam link, ale ted jsem se dival na Muso a je u nas v nabidce nekolik demo kusu za cenu 25 tisic
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jeste zvazujeme moznost koupe NAD 356BEE bez DACu, protoze ten vestaveny asi nebude zadny zazrak. Nebo se pletu? Nahradil bych ho pro prehravani z ntb asi dragonflyem Red nebo nejakym jinym bazarovym usb DACem. Co myslite, jak by byla nejlepsi alternativa v cena cca 5-7K?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
overgrounder:
Mel jsem C375 DAC pres dva roky. Ten vestavenej DAC je vzhledem ke svy cene cca 6000 Kc na dost slusny urovni. DacMagic 100 prehral vcelku suverenne (na mych tehdejsich Shanech). DacMagic znel tak suse a bez zivota.
Ale namisto ty C356 bych sahnul po ty bazarovy C375. Je to po vsech strankach dospelejsi zes.
K nemu Dragonfly Red a jsi stastnej chlap
.
Mel jsem C375 DAC pres dva roky. Ten vestavenej DAC je vzhledem ke svy cene cca 6000 Kc na dost slusny urovni. DacMagic 100 prehral vcelku suverenne (na mych tehdejsich Shanech). DacMagic znel tak suse a bez zivota.
Ale namisto ty C356 bych sahnul po ty bazarovy C375. Je to po vsech strankach dospelejsi zes.
K nemu Dragonfly Red a jsi stastnej chlap

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vidim to rozhodne stejne, do DAC magicu bych nikdy nesel, snad jeste do pluska. Kombinace 375ky a dragonfyle vypada jako fakt dobra volba za ty prachy. Ted uz jen presvedcit kamosku, ktera do zadne bazarovky jit nechce

Za mě určitě dragonfly red,u mě nahradil dacana za 25000,- a jsem nadmíru spokojen,ještě mi zbyly peníze na drátenictví 

Kup jí Naim Muso a máš po starostech. Stejně to bude používat převážně na kulisový poslech.
Obdržení pochvaly je zaručeno, neboť přístroj tvé kamarádce vizuelně konvenuje (u žen velmi důležitý faktor), ušetříš jí nějaký ten peníz a nebudeš ji prohánět po nějakých HiFi studiích, kteréžto obchody ji patrně vůbec nezajímají.
V daném případě se tím nemá smysl nějak více zaobírat..

Souhlas, proto jsem vkládal ty odkazy na "kombajny".sekal píše:Kup jí Naim Muso a máš po starostech. Stejně to bude používat převážně na kulisový poslech.Obdržení pochvaly je zaručeno, neboť přístroj tvé kamarádce vizuelně konvenuje (u žen velmi důležitý faktor), ušetříš jí nějaký ten peníz a nebudeš ji prohánět po nějakých HiFi studiích, kteréžto obchody ji patrně vůbec nezajímají.
V daném případě se tím nemá smysl nějak více zaobírat..
Ženy poslouchají hudbu, ne zvuk.
Všechna ta ostatní doporučení jsou na úrovní "házení perel sviním" ...zbytečná

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ma tyto dve varianty na stole, musi se rozhodnout. Ona to totiz neni typicka "zena", jakou si predstavujete. Vic to nebudu rozvadet 

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak ta bazarova NAD 375 asi klapne, ted koukam po bednach.
Na bazaru maji:
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... i-stojany/
Co si to tom myslite?
Jake by obecne byly vhodne bedny pro tento NAD ve vztahu k mistnosti a zanru popsanym v prvnim prispevku? Klidne by to mohly byt i sloupky:)
Na bazaru maji:
Co si to tom myslite?
Jake by obecne byly vhodne bedny pro tento NAD ve vztahu k mistnosti a zanru popsanym v prvnim prispevku? Klidne by to mohly byt i sloupky:)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tyhle AC s C375 daji presne ten stavnaty dynamicky vtahujici zvuk, jaky je cilem. Oproti tem kombajnovym siditkum jinej vesmir.
Dehonestujici pristup "je to pro zenskou, muze to bejt sunt" nesdilim.
Dehonestujici pristup "je to pro zenskou, muze to bejt sunt" nesdilim.
Tiez by som isiel do toho...prave take Leisure 3 SE mkII som vlastnil,vyborny,neunavujuci zvuk,vyborny priestor,farba nastrojov...super bednyovergrounder píše:Tak ta bazarova NAD 375 asi klapne, ted koukam po bednach.
Na bazaru maji:
Co si to tom myslite?

Potrebujes daleko drahsie stlpy,aby si dosiahol na vyskach a stredoch to co dane Aurum Cantus a basy su dostatocne hlboke,presne a pevne.
Myslim, že s kámoškou nejste na špatný cestě 
Nemám zkušenosti v téhle kategorii, ale slyšel jsem sloupky Totem 100 a za danej peníz na pohodový poslech všeho možnýho to nebylo vůbec špatný a v nějaký pěkný dýze by to nemuselo přesáhnout 15tisíc. K tomu nějaký ODAC rev B. cca 4-5tisíc nebo ten DragonFly. A k tomu se koukat zdruhý ruky na nějaký slušný kvalitní integráč třeba i s lampičkou (bohužel nevyznám se napadá mě Prima Luna nebo něco takovýho) co, ale nepatlá který tomu dodá pohodu zvuk a mohla by to být velice hezká sestava která neurazí a v "případě nějakého budoucího upgradu" by se to ani špatně neprodávalo si myslím. Pak třeba kabely od Kabelguru který nemaj špatný ceny..

Nemám zkušenosti v téhle kategorii, ale slyšel jsem sloupky Totem 100 a za danej peníz na pohodový poslech všeho možnýho to nebylo vůbec špatný a v nějaký pěkný dýze by to nemuselo přesáhnout 15tisíc. K tomu nějaký ODAC rev B. cca 4-5tisíc nebo ten DragonFly. A k tomu se koukat zdruhý ruky na nějaký slušný kvalitní integráč třeba i s lampičkou (bohužel nevyznám se napadá mě Prima Luna nebo něco takovýho) co, ale nepatlá který tomu dodá pohodu zvuk a mohla by to být velice hezká sestava která neurazí a v "případě nějakého budoucího upgradu" by se to ani špatně neprodávalo si myslím. Pak třeba kabely od Kabelguru který nemaj špatný ceny..
Naposledy upravil(a) knopi dne 01 srp 2016 10:53, celkem upraveno 2 x.