Streamer Pioneer N50 A server error
Streamer Pioneer N50 A server error
Dobrý den. Na streameru Pioneer N 50 A přestaly hrát internetová rádia a objevuje se hláška server error. Nic jsem s tím neděla, nic nenastavoval. Prostě jsem to zapnul. Kabel od routeru je v pořádku, když ho zapojím do PC normálně internet jede. Když pustím Spotify z PC nebo mobilu, hraje ve streameru taky. Poradí někdo?
Re: Streamer Pioneer N50 A server error
Nejsi jediný a nic s tím neuděláš (chyba není u tebe), služby vtuneru, které tento Pioneer používá, jsou celosvětově mimo provoz. Konkrétně pioneer.vtuner.com pro starší modely je mimo provoz. Vtuner změnil licenční podmínky a to je důvod, proč nefunguje.
Pioneer na podpoře nereaguje. Modli se, ať to není pro tvůje streamer konečná v tom smyslu, že již pro tento model byla ukončena podpora.
Snad se jedná, jen o dočasný výpadek, ale taky nemusí. Uvidíš/uslyšís sám.
Pioneer na podpoře nereaguje. Modli se, ať to není pro tvůje streamer konečná v tom smyslu, že již pro tento model byla ukončena podpora.
Snad se jedná, jen o dočasný výpadek, ale taky nemusí. Uvidíš/uslyšís sám.
Naposledy upravil(a) jirkash dne 26 led 2025 20:31, celkem upraveno 1 x.
Díky za odpověď, moc nepotěšila.Ale stejně jsem už koukal po novém streameru. Mirek
Dej tomu čas, kdysi takhle skončily některé Yamahy. Začlo to takovým výpadkem, pak zpoplatněním a nakonec koncem podpory a Yamaha přešla na Airable. Některé modely dostaly upgrade na nový server, některé bohužel ne.
Ale jak jsem psal, může se jednat jen o dočasný technický problém.
Ale jak jsem psal, může se jednat jen o dočasný technický problém.
Oni jsou docela syčáci, ti "pionýři". Už dávno zrušili apku pro tento model. Prostě chtějí donutit lidi koupit nové přístroje. Ale tuhle politiku dělá více firem. Třeba go kamery Lamax.
Je to dobytek, mně tohle dělají pravidelně moje Marantzy, levnější modely musím jednou ročně zaplatit a jen ten dražší zatím nic nechce. To by mi tak nevadilo, spíš mne se.e, že mizí oblíbená rádia, i když na netu fungují naprosto normálně. Pak netuším proč, ale na jednom přijímači jde daná stanice v super rozlišení a na dalším přijímači identická stanice jen v horším atd.....
Leč, život je boj ....
Leč, život je boj ....
Stejný problém, vyřešeno rozběhnutím vlastního "vTuner" serveru na Raspberry Pi, protože samotná rádia fungují, jen adresář je mimo provoz. Na GitHubu jsou minimálně dva projekty - https://github.com/milaq/YCast a https://github.com/coffeegreg/YTuner (ten jsem použil a během pár hodin experimentování s konfigurací to zase hraje jako dřív)
To vypadá nadějně, Leč ne pro mě. Přes tyhle věci jsem naprosto dokonalý negramot. Ale zkoušel jsem do streameru pustit muziku z PC, z iTunes, kde je spousta rádií a hraje to.Stejně už delší dobu uvažuji o novém streameru, kde budu moct používat Tidal, což u toho Pioneeru nelze.
Ahoj, tento síťový přehrávač má také certifikaci DLNA (v1.5) a umožňuje pracovat jako Digital Media Player a Digital Media Renderer. Pak stačí stáhnout appku BubbleUPnP a Tidal přes ní můžeš pouštět.
Děkuji za radu, zkusím to.
Je to hrůza!! Tahle hračka stála 12 tisíc a co teď? Čekat? Mam Pioneer HM82 a taky to samé!!! Nechapu
Pokouším se najít nějaké zastoupeni pro ČR a napsat jim, ale zatim jsem nenašel!!!
Dovozce a servis zajišťuje https://www.basys.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
Napsat může, ale nic tím nezíská (pravděpodobně). Tyto modely se už dávno neprodávají, takže i podpora už dávno není...