stříbrné pojistky v přístrojích
Re: stříbrné pojistky v přístrojích
Je ale potřeba vyměnit všechny pojistkové držáky za střibrné. Jinak na kontaktu Ag s držákem z jiného kovu vzniká termoelektrický jev, který způsobuje ošklivé zkreslení napájecího proudu. Nezůstávej na půl cesty, takto ke zvukové nirváně nikdy nedojdeš.
Pavel Macura Audio
A kdo si tam nastrká hřebíky, vyhoří a začne od píky.
V tomto měsíci pořádáme seminář se Schneider Electric, zeptám se na přechodové odpory pojistkových odpínačů
a pojistkových pouzder vzhledem k zátěži.
V tomto měsíci pořádáme seminář se Schneider Electric, zeptám se na přechodové odpory pojistkových odpínačů
a pojistkových pouzder vzhledem k zátěži.
Tak to je 
to daliborr:
že zajedu do Štěpánova a rozšlápnu ti tvůj krásný kotoučák?
To ti ho pak nespraví ani Luděk Záruba...

že zajedu do Štěpánova a rozšlápnu ti tvůj krásný kotoučák?
To ti ho pak nespraví ani Luděk Záruba...
nic ve zlém,
což ty pojistkové pouzdra, případně pojistky pomazat česnekem
což ty pojistkové pouzdra, případně pojistky pomazat česnekem
Ale ten drát v poistke musí byť spletaný z viac drátkov alebo plochý páskový vodič. Inak skin efekt úplne zabije výšky... 
pasul & boxer- düfam , že som vás potešil.
2 dismal
feferonka je lepšia, pri TV je potom ostrejší obraz, takže zvuk bude mať určite viac detailov!
pasul & boxer- düfam , že som vás potešil.
2 dismal
feferonka je lepšia, pri TV je potom ostrejší obraz, takže zvuk bude mať určite viac detailov!
No právě, pořád nic moc....uvažuji, že prodám Vincent power cable, ať mám na nové pojistky 
Skoro všetko, ale jedna vec je tam skutočne nezmerná- naivita a diletantizmus.A v HIFI neexistuje nic co nedá změřit - hahahaha.
peer,nesmiš mi rozbít moji hračku. A propo Luděk záruba opraví neoravitelné. Je to borec. !!! 
Já jsem ale skleróza
...dyť já tu pojistku mám
...od Generali
...od Generali
Konečně milé téma... 
Robim group buy na poistky. Ma zaujem niekto? Len este neviem z akeho materialu. Chcem pocut jednoznacne argumenty,co je najlepsie.
Inac ja beriem 26 kuskov,davam aj do fenu,aby mal lepsi nabeh a mensie spektrum pracovnej teploty,nech mam vlasy vysusene rovnomerne a aj do chladnicky,nech to vino neni podchladene na 11,7. Potrebujem 12,1 stupna,vraj dokaze zazraky ta poistka
Inac ja beriem 26 kuskov,davam aj do fenu,aby mal lepsi nabeh a mensie spektrum pracovnej teploty,nech mam vlasy vysusene rovnomerne a aj do chladnicky,nech to vino neni podchladene na 11,7. Potrebujem 12,1 stupna,vraj dokaze zazraky ta poistka
Čo robíte s poistkami keď rupne? To je škoda toľko peňazí, nie? Nedá sa to reciklovať?
Takové drahé pojistky ani do stroje nedávám, hezky je mám v trezorku, tam nerupnou