Já jsem zatím vyměnil jen v zesilovači a pěkně mi spadla čelist !
stříbrné pojistky v přístrojích
stříbrné pojistky v přístrojích
Zkusil jste někdo vyměnit pojistky v přístrojích za stříbrné (Hifi tuning, Furutech, atd.)? Má smysl jí vyměnit i v síťovém filtru ?
Re: stříbrné pojistky v přístrojích
A hele. Bude veselo. Jdu si pro popcorn. 
pasul
ja uz v tom mam jasno. Vymenia sa vsetky poistky a potom bude nie "ciiink" ale "ciiiink" a nie "buuum" ale "buuuum"
Preco su ti vyrobcovia taki sprosti a nedavaju supermegaturboextraultimate positky do pristrojov. Potom su testy v odbornych casopisoch skreslene
ja uz v tom mam jasno. Vymenia sa vsetky poistky a potom bude nie "ciiink" ale "ciiiink" a nie "buuum" ale "buuuum"
Preco su ti vyrobcovia taki sprosti a nedavaju supermegaturboextraultimate positky do pristrojov. Potom su testy v odbornych casopisoch skreslene
Sem tam je třeba přiložit do kotle. Byla tady nuda.
Zrovna jsem chtěl napsat, že přilévat olej do ohně není OK. A nebo taky dráždit hada bosou nohou. Ale je tady nuda. To ano. Počkejte až přiletí elita. Hned bude veselo. 
Má ! Nějak tu spadlou čelist nahoru dostat musíš !JJR píše:..... Má smysl jí vyměnit i v síťovém filtru ?....Já jsem zatím vyměnil jen v zesilovači a pěkně mi spadla čelist !
Když budeš šustit popcornem, nic neuslyšíš !pasul píše:A hele. Bude veselo. Jdu si pro popcorn.
Sakra,kym to vsade vymenim,tak si nebudem pamatat,ako to hralo predtym. Ale psychika spravi svoje a samozrejme to bude ovela lepsie vo vsetkych smeroch.
Potrebujem zohnat celu moju zostavu este raz,jedna bude s ultrahajend poistkou a druha bez. A budem to prepinat jedna radost. Objektivnejsi test neurobime
Potrebujem zohnat celu moju zostavu este raz,jedna bude s ultrahajend poistkou a druha bez. A budem to prepinat jedna radost. Objektivnejsi test neurobime
Když není možno udělat objektivní test, proč to odsuzovat ?eLko píše:Sakra,kym to vsade vymenim,tak si nebudem pamatat,ako to hralo predtym. Ale psychika spravi svoje a samozrejme to bude ovela lepsie vo vsetkych smeroch.
Já jsem od stříbra už dávno upustil a sháním zlaté. Nevím co s penězma. Tak co ?!
Zvukově vynikající jsou platinové pojistky, určitě to vyzkoušejte.
Pavel Macura Audio
Tak zatím nic moc pánové. No ale největší esa stále chybí. Takže ještě bych nezoufal.
I když ta platina už je první lehký nástřel.
Pojistky z vrstveného drátku jsou ještě lepší (platina/zlato), podchlazené /-186C/ jsou téměř supravodivé. Zkuste pojistky z vlákna bambusu žíhaného ve vakuu a pokoveného zlatem, samozřejmě ve stavu beztíže.
Platinová pojistka s teplotou zvyšuje odpor, takže současně chrání zesilovač před spálením.
Pavel Macura Audio
-
boxer
Platinová pojistka s teplotou zvyšuje odpor, takže současně chrání zesilovač před spálením.
Jen platinová? Já používám rtuťovou a vše OK. Vliv na výsledný zvuk potvrdila i diferenční metoda.
Jen platinová? Já používám rtuťovou a vše OK. Vliv na výsledný zvuk potvrdila i diferenční metoda.
To je slabota. To jste Inkvizice. Na vaší hranici je zima. Hlavně musíte dávat velkej pozor, aby to někdo z vás nezkusil, stal by se kacířem taky. A přísahám, že nikomu nevnucuji svůj názor. Dinosauři setrvejte na svých místech. Jen jsem se ptal, jestli to někdo na tomto fóru už vyzkoušel.
Když jsem si tady před časem pročítal ty bohapustý hovadiny o popírání síťových přívodů a pak opatrné couvání až horlivé kývání na Upgrade přívodních kabelů - to byla jiná prdel.
A teď si představte, že ty super síťové přívody za 3 - 30.000 o průměru lidské ruky jsou zredukovány na - pojistkový drátek !!!
V těch časopisech které vynášíte jako slovo boží se o tomto píše, jako o nejlevnějším Upgradu, ale samozřejmě to můžou být kecy. Já se HIFI zabývám tak dlouho, že se už dávno ničemu nesměju a nic nepopírám, ale pokud je to možné, tak to zkusím, ale je to samozřejmě subjektivní. Jen namátkově:
http://www.stereophile.com/powerlineacc ... s/907fuse/
http://www.musicdirect.com/product/85844
Tak to vy kecálkové nejdřív zkuste, ale ne hned, ať se ještě chvíli pobavíme.
Jen čekám, kdy tady někdo přijde s tím, že Země je přece placatá. A v HIFI neexistuje nic co nedá změřit - hahahaha.
A když je v kabelu stejné konstrukce použita čistší měď, tak by měl tento kabel přece lépe měďovat (Dr. "Měřák" Sýkora v oficiálním testu). Tohle je teprve prdel. Na co poslouchat ??? To je pro blbce.
Odcházím pařit - jestli to přeženu, tak se dobrovolně podpálím - a vy ostatní co máte rádi kvalitní zvuk, tu pojistku vyzkoušejte a - BDĚTE !!! Trilobiti nespí !!!
Když jsem si tady před časem pročítal ty bohapustý hovadiny o popírání síťových přívodů a pak opatrné couvání až horlivé kývání na Upgrade přívodních kabelů - to byla jiná prdel.
A teď si představte, že ty super síťové přívody za 3 - 30.000 o průměru lidské ruky jsou zredukovány na - pojistkový drátek !!!
V těch časopisech které vynášíte jako slovo boží se o tomto píše, jako o nejlevnějším Upgradu, ale samozřejmě to můžou být kecy. Já se HIFI zabývám tak dlouho, že se už dávno ničemu nesměju a nic nepopírám, ale pokud je to možné, tak to zkusím, ale je to samozřejmě subjektivní. Jen namátkově:
http://www.stereophile.com/powerlineacc ... s/907fuse/
http://www.musicdirect.com/product/85844
Tak to vy kecálkové nejdřív zkuste, ale ne hned, ať se ještě chvíli pobavíme.
Jen čekám, kdy tady někdo přijde s tím, že Země je přece placatá. A v HIFI neexistuje nic co nedá změřit - hahahaha.
A když je v kabelu stejné konstrukce použita čistší měď, tak by měl tento kabel přece lépe měďovat (Dr. "Měřák" Sýkora v oficiálním testu). Tohle je teprve prdel. Na co poslouchat ??? To je pro blbce.
Odcházím pařit - jestli to přeženu, tak se dobrovolně podpálím - a vy ostatní co máte rádi kvalitní zvuk, tu pojistku vyzkoušejte a - BDĚTE !!! Trilobiti nespí !!!