jak již předmět napovídá, sháním reproduktory k zesilovači Vincent a chtěl bych požádat o tipy kterým směrem jít, případně doporučit nějaké kandidáty.Jelikož v tom ležím už několik měsíců, jde mi z toho hlava mírně kolem..nevím tudíž jestli regálovky nebo sloupy

Rozlousknout by to mohla místnost, která je do 15m2 a žánr který poslouchám - je to všehochuť od Metallicy až po Nohavicu, Olympic, Queen, Leonardo Cohen, Billy Talent....jelikož jsem vyrůstl na heavy metalu, tak posledni dobou vzpomínám a procházím si svoje sbírky. Reproduktory mohou být klidně bazarové, ale nějakým starým vintage bych se raději vyhnul - z důvodu designu, aby přítelkyně nebrblala, že je to v obývacím pokoji jak pěst na oko. Také přední bassreflex by byl vítán, jelikož repro bude u zdi.
Na Vincentovi jsem slyšel pouze(a moc se mi líbily) regály Aurum Cantus V2M, hrály skvěle

Je mi jasné, že bude nejlíp navštívit studio a slyšet to, spíš chci požádat o obecně dobré kombinace Vincent + repro splňující výše zmíněná kriteria.
předem díky!