Ta nová stěna má krásný č/b designMichalll píše: ↑21 úno 2019 07:38To Dinosaurjr: Trochu si mne pobavil, ta stěna je 3 měsíce stará, ale je pravda, že to s tím ozvučením (sloupy) jsem úplně nevymyslel. Nicméně za tou spodní poličkou jsou zásuvky a já to musel napasovat mimo rám skříňky, aby se to dalo vykroužit. Tím pádem mi na pravé straně nezbylo místo.

Ale... Pokud bys pořizoval před-vybraný Onkyo TX-NR686, tak ten má hloubku 38cm +4cm (či více ?) na ohnutí kabelů. Jiné přístroje na tom budou podobně. Takže kam ho umístit? Dovnitř asi nikoliv (není místo ani prosklená dvířka) a při umístění pod TV na bílou skříňku (hloubka 40cm??) by mu mohli přední nožičky přesahovat na dvířka. Další otázkou (no spíše problém) bude umístění centru. Kam s ním? A kam s AVR, když skříňka má od podlahy odstup 25-30cm a ubírá tak místo na HiFi komponenty. A to nemluvím o vymezeném prostoru na repro pouze mezi č/b skříňkami, který značně omezuje výběr předních regálových repro (a silně zmasí zvuk, tj. zaděláno na další problémy se soundem). Takže pro mě ta stěna opravdu uzrála na výměnu, vidím zde podstatně více omezení a problémů než přínosů a snadné řešení (nic ve zlém, spše to ber jako rady k zamyšlení než budeš vydávat finance).