byla bych ráda, kdyby se tu našel někdo kdo by mi pomohl najít nějakou cestu k audiu do panelého bytu k tv LG 50UM7450PLA. Ložnice je malého čtvercového tvaru ( postel, 2 skříně konfereční stolek a stolek na tv) tv stojí na menší stolku proti posteli, kde se vejdou dva repráky spíš užší + subwoofer, někam bokem nebo soundbar či aktivní repráky.
Upřímně je mi jedno, co to bude zda soundbar, aktivní repráky, a nebo nějaké stero 2+1, ale co mi bylo tvrzeno, že jsem blázen, že chci repráky do 10 000,- . Původně jsem chtěla jen něco do 5000,-. Mám k pc repráky za 1500,- genius asi 12 let staré a není to žádný horor. Hledat a zkoumat po bazarech nějaké stereo a doufat, že dotyčný nelže apd se mi taky moc nechce. Sleduji hifibazar, ale zatím z nabídky mě nic nezaujalo. Chci to nejlépe do Vánoc. Byli jsme i v obchodech i v hudebninách, ale tam by prodali i vlastní babičku a ta neochota byla hrozná po telefonu nunu, ale v realu na mě koukali, jak, kdybych chtěla zázrak, nebo co.
Bydlíme v panelovém bytě, kde slyšíte i splachování, děti apd takže nějaké "ohulení" nepřipadá v úvahu max přes den do nějaké míry.
Mohu koupit i z Amazonu nemám s tím problém často je to tam o 30% levnější.
Je mi jedno zda to bude na wifi, blutooth, nebo kabelem. Tv podporuje vše.
Zaujalo mě tohle z diskuzí Klipsch Cinema 400.
ELAC Regálový reproduktor DEBUT B5.2
Značka Klipsch R-41M
AQ Soundtable - active speaker 2 tam jsem volal prý česká značka a tvrdil, že je to hodně kvalitní oproti jiným soundbarům..
AQ M 25 multimedia údajně taky dobrý výběr ohledně této značky, ale někdo zas tvrdí v diskuzích, že za tu cenu jsou lepší věci.
Potom značka Elec.
Denon DHT-S316
KEF Q150
Jamo S 803 jeden reprák 6000,- to už je ale přes limit a muselo by to být z nich nejlepší.
Edifier R1280T dost levné, ale to se mi jen líbí vzhlědově k tv asi nebude ideál

PS: Prosím držte se tématu a jen k tématu. Ten zvuk z tv není nejhorší, ale určitě se najde něco lepšího do 10 000,-
Nevadí mi stereo repráky ani kabely, ale zase laborovat nad převodníkama, zesilovačem apd se mi úplně nechce. Muselo by to být opravdu něco do 10 000 +- nějaká ta stovka. A ano je toho mraky stačí si vybrat koupit poslechnout a pak zase vrátit, ale třeba se podaří na první pokus.
Všem, co se budou držet diskuze velmi děkuji.