Výběr audia k tv do cca 10 000 v panelovém bytě.
Výběr audia k tv do cca 10 000 v panelovém bytě.
Dobrý den,
byla bych ráda, kdyby se tu našel někdo kdo by mi pomohl najít nějakou cestu k audiu do panelého bytu k tv LG 50UM7450PLA. Ložnice je malého čtvercového tvaru ( postel, 2 skříně konfereční stolek a stolek na tv) tv stojí na menší stolku proti posteli, kde se vejdou dva repráky spíš užší + subwoofer, někam bokem nebo soundbar či aktivní repráky.
Upřímně je mi jedno, co to bude zda soundbar, aktivní repráky, a nebo nějaké stero 2+1, ale co mi bylo tvrzeno, že jsem blázen, že chci repráky do 10 000,- . Původně jsem chtěla jen něco do 5000,-. Mám k pc repráky za 1500,- genius asi 12 let staré a není to žádný horor. Hledat a zkoumat po bazarech nějaké stereo a doufat, že dotyčný nelže apd se mi taky moc nechce. Sleduji hifibazar, ale zatím z nabídky mě nic nezaujalo. Chci to nejlépe do Vánoc. Byli jsme i v obchodech i v hudebninách, ale tam by prodali i vlastní babičku a ta neochota byla hrozná po telefonu nunu, ale v realu na mě koukali, jak, kdybych chtěla zázrak, nebo co.
Bydlíme v panelovém bytě, kde slyšíte i splachování, děti apd takže nějaké "ohulení" nepřipadá v úvahu max přes den do nějaké míry.
Mohu koupit i z Amazonu nemám s tím problém často je to tam o 30% levnější.
Je mi jedno zda to bude na wifi, blutooth, nebo kabelem. Tv podporuje vše.
Zaujalo mě tohle z diskuzí Klipsch Cinema 400.
ELAC Regálový reproduktor DEBUT B5.2
Značka Klipsch R-41M
AQ Soundtable - active speaker 2 tam jsem volal prý česká značka a tvrdil, že je to hodně kvalitní oproti jiným soundbarům..
AQ M 25 multimedia údajně taky dobrý výběr ohledně této značky, ale někdo zas tvrdí v diskuzích, že za tu cenu jsou lepší věci.
Potom značka Elec.
Denon DHT-S316
KEF Q150
Jamo S 803 jeden reprák 6000,- to už je ale přes limit a muselo by to být z nich nejlepší.
Edifier R1280T dost levné, ale to se mi jen líbí vzhlědově k tv asi nebude ideál
PS: Prosím držte se tématu a jen k tématu. Ten zvuk z tv není nejhorší, ale určitě se najde něco lepšího do 10 000,-
Nevadí mi stereo repráky ani kabely, ale zase laborovat nad převodníkama, zesilovačem apd se mi úplně nechce. Muselo by to být opravdu něco do 10 000 +- nějaká ta stovka. A ano je toho mraky stačí si vybrat koupit poslechnout a pak zase vrátit, ale třeba se podaří na první pokus.
Všem, co se budou držet diskuze velmi děkuji.
byla bych ráda, kdyby se tu našel někdo kdo by mi pomohl najít nějakou cestu k audiu do panelého bytu k tv LG 50UM7450PLA. Ložnice je malého čtvercového tvaru ( postel, 2 skříně konfereční stolek a stolek na tv) tv stojí na menší stolku proti posteli, kde se vejdou dva repráky spíš užší + subwoofer, někam bokem nebo soundbar či aktivní repráky.
Upřímně je mi jedno, co to bude zda soundbar, aktivní repráky, a nebo nějaké stero 2+1, ale co mi bylo tvrzeno, že jsem blázen, že chci repráky do 10 000,- . Původně jsem chtěla jen něco do 5000,-. Mám k pc repráky za 1500,- genius asi 12 let staré a není to žádný horor. Hledat a zkoumat po bazarech nějaké stereo a doufat, že dotyčný nelže apd se mi taky moc nechce. Sleduji hifibazar, ale zatím z nabídky mě nic nezaujalo. Chci to nejlépe do Vánoc. Byli jsme i v obchodech i v hudebninách, ale tam by prodali i vlastní babičku a ta neochota byla hrozná po telefonu nunu, ale v realu na mě koukali, jak, kdybych chtěla zázrak, nebo co.
Bydlíme v panelovém bytě, kde slyšíte i splachování, děti apd takže nějaké "ohulení" nepřipadá v úvahu max přes den do nějaké míry.
Mohu koupit i z Amazonu nemám s tím problém často je to tam o 30% levnější.
Je mi jedno zda to bude na wifi, blutooth, nebo kabelem. Tv podporuje vše.
Zaujalo mě tohle z diskuzí Klipsch Cinema 400.
ELAC Regálový reproduktor DEBUT B5.2
Značka Klipsch R-41M
AQ Soundtable - active speaker 2 tam jsem volal prý česká značka a tvrdil, že je to hodně kvalitní oproti jiným soundbarům..
AQ M 25 multimedia údajně taky dobrý výběr ohledně této značky, ale někdo zas tvrdí v diskuzích, že za tu cenu jsou lepší věci.
Potom značka Elec.
Denon DHT-S316
KEF Q150
Jamo S 803 jeden reprák 6000,- to už je ale přes limit a muselo by to být z nich nejlepší.
Edifier R1280T dost levné, ale to se mi jen líbí vzhlědově k tv asi nebude ideál
PS: Prosím držte se tématu a jen k tématu. Ten zvuk z tv není nejhorší, ale určitě se najde něco lepšího do 10 000,-
Nevadí mi stereo repráky ani kabely, ale zase laborovat nad převodníkama, zesilovačem apd se mi úplně nechce. Muselo by to být opravdu něco do 10 000 +- nějaká ta stovka. A ano je toho mraky stačí si vybrat koupit poslechnout a pak zase vrátit, ale třeba se podaří na první pokus.
Všem, co se budou držet diskuze velmi děkuji.
Re: Výběr audia k tv do cca 10 000 v panelovém bytě.
Tohle mě taky zaujalo Klipsch ProMedia Heritage 2.1 BT
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Člen marty63 napsal:
Zkus se ho zeptat napřímo. JrdAhoj, podobnou věc jsem řešil taky a koupil jsem toto:
https://www.alza.cz/edifier-r1700bts-d6592016.htm
Pro mě vynikající zvuk a můžu ujistit, že SW rozhodně potřebovat nebudeš. Podle umístění bude nutné si pohrát s vyladěním basů a výšek. Můžu na tom poslouchat bez újmy na zdraví třeba deathmetal i klasiku i jaz, a to i potichu. Přesto je zvuk pořád nádherně důrazný a čitelný.
Já bych vyloženě k TV pořídil tohle. https://www.mall.cz/regalove-reprosoust ... or-4-hi-fi Funkce ARC nebo taky CEC umožňuje ovládat hlasitost jedním ovladačem od televizoru. Možnost připojení subwooferu. Až mi zhasne soundbar, tak do něčeho takového půjdu.
Děkujijarda-hifista píše: ↑21 lis 2022 11:39Ahoj! Člen marty63 napsal:Zkus se ho zeptat napřímo. JrdAhoj, podobnou věc jsem řešil taky a koupil jsem toto:
https://www.alza.cz/edifier-r1700bts-d6592016.htm
Pro mě vynikající zvuk a můžu ujistit, že SW rozhodně potřebovat nebudeš. Podle umístění bude nutné si pohrát s vyladěním basů a výšek. Můžu na tom poslouchat bez újmy na zdraví třeba deathmetal i klasiku i jaz, a to i potichu. Přesto je zvuk pořád nádherně důrazný a čitelný.
NIN píše: ↑21 lis 2022 11:49Já bych vyloženě k TV pořídil tohle. https://www.mall.cz/regalove-reprosoust ... or-4-hi-fi Funkce ARC nebo taky CEC umožňuje ovládat hlasitost jedním ovladačem od televizoru. Možnost připojení subwooferu. Až mi zhasne soundbar, tak do něčeho takového půjdu.
To taky nevypadá špatně a pro TV asi dostačující že ?
Otázka zda je to nejlepší volba z toho, co jsem poslala. Někdo tvrdil, že uz ta značka není, co byla. Někdo zase tvrdí, že je to lepší, jak všechny plastové soundbary do 10 000.
Dobrý den,
doplňuji informace k produktu AQ Soundtable. Tato reprosoustava cílí na zákazníky, kteří hledají neutrální zvuk, přirozené podání lidského hlasu a hudebních nástrojů - tedy disciplíny, kde současné televize, stejně jako většina plastových soundbarů, pokulhávají. Velikost a provedení ozvučnice zároveň umožňují velmi dobré podání přesných basů i bez subwooferu. V zásadě se jedná o velmi podobný zvuk, kteří zákazníci znají z našich aktivních repro AQ M24, 25, 26.
Pokud to nemáte daleko, je možné si přijet poslechnout v našich prodejnách v Praze, Brně a Července.
Martin
doplňuji informace k produktu AQ Soundtable. Tato reprosoustava cílí na zákazníky, kteří hledají neutrální zvuk, přirozené podání lidského hlasu a hudebních nástrojů - tedy disciplíny, kde současné televize, stejně jako většina plastových soundbarů, pokulhávají. Velikost a provedení ozvučnice zároveň umožňují velmi dobré podání přesných basů i bez subwooferu. V zásadě se jedná o velmi podobný zvuk, kteří zákazníci znají z našich aktivních repro AQ M24, 25, 26.
Pokud to nemáte daleko, je možné si přijet poslechnout v našich prodejnách v Praze, Brně a Července.
Martin
vedoucí prodejny AQ audio studio, Brno
Pokud můžu orodovat za všechny, kdo bydlí v bytovkách....nekupuj, prosím, nic se subwooferem.
Mnohdy to končí sousedskými spory, byť si uzivatel myslí, že ho má potichu.
Soused si to nemyslí....před duněním neuteče.
Horší už je pouze klavír o patro výše, či níže
Mnohdy to končí sousedskými spory, byť si uzivatel myslí, že ho má potichu.
Soused si to nemyslí....před duněním neuteče.
Horší už je pouze klavír o patro výše, či níže
Kdysi, když jsem neměl SW a byl jsem mladší, bouchali na topení.
Dnes mám SW, hraje to každý večer, do 22-23 hodin, titíž si nijak nestěžují.
Čím to je?
Samozřejmě jde o hlasitost, ne o SW. Mluvím samozřejmě o klasickém paneláku, ne cihly nebo něco jiného.
Dnes mám SW, hraje to každý večer, do 22-23 hodin, titíž si nijak nestěžují.
Čím to je?
Samozřejmě jde o hlasitost, ne o SW. Mluvím samozřejmě o klasickém paneláku, ne cihly nebo něco jiného.
Bici jsem nezazil, ale 2 klaviry ve 4patrovem dome bohuzel ano. Pod a nad.....
Pres chodbu mel zase soused zazitek, kdy kluk nad nima hral na lesni roh a jeho matka mu udavala rytmus..... klepanim vareckou na ustredni topeni....
Pres chodbu mel zase soused zazitek, kdy kluk nad nima hral na lesni roh a jeho matka mu udavala rytmus..... klepanim vareckou na ustredni topeni....
... Ne zcela. V 2.patre si pubertak pusti hiphop na bednach se sw u pc. Pres dvere na chodbu neni zvuk nijak hlasity, o dve patra vyse slysis vsude v byte jen do hlavy se vkradajici bmm, hmm, bmm. Nizke kmitocty maji metry dlouhe vlny a kdyz se jejich vrcholy setkaji u tebe, je to smula.
Pak leda vyhodit el.jistič v rozváděči na chodbě a zdrhnout včas - než se
narušitel probere z překvapení
narušitel probere z překvapení