Výběr sluchátek

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Výběr sluchátek

Příspěvek od drfish »

Prospero píše: Pro to, ze ti sluchatka hraji lepe nez bedny te uprime lituji! :lol:
Nevis, do ceho se poustis! :? U mne prave toto zjisteni (ze kazetak /!!!/ se sluchatky prehraval zbytek sestavy) odstartovalo testovaci kolotoc, ktery se tocil peknych par let. :D
Tak a jsem v tom. Měl jsi pravdu. Sluchátkuju v jednom kuse a bedny hrajou jak když plechovka padá ze schodů. *headbang* *headbang* *headbang*

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Ešte by som sa možno vrátil k sluchátkovému zosilňovaču - ja ho osobne nemám - počúvam buď priamo z CD prehrávača, alebo cez reciever (LP, rádio). Pri výbere súčastných sluchátiek (AKG 530) som ich mal napojené na nejakom (značku si nepamätám) sluchátkači za cca 200E a mám pocit že doma z mojich zdrojov to hrá lepšie. Rozohratím slúchadiel to nebolo - skúšal som to hneď po príchode z predajne. Cez ten sluchátkač tomu akoby chýbala živosť v porovnaní z domácimi zdrojmi. Možno pri vyšších modeloch by tomu bolo opačne, ale u mňa a pre moje uši to vyznelo takto. Takže treba naozaj všetko najprv porovnať a vyskúšať, či daný výrobok je pre človeka naozaj prínosom.

razor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od razor »

Ahoj, vybírám nějaký stylový sluchátka pro dceru, který ale trošku slušně hrají. Celkem by se mi líbili Coloud Colors, co myslíte je to dobrá volba?

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Doktore tak to si přijeď poslechnout moje AQ311 a když si vezmu na uši ATH-T500 myslím že to o něco taky přehrávají. :P
Ale nebaví mě mít sluchátka pořád na uších takže jen někdy v noci když dcerky spí a chci si do uší pustit víc volume tak je nasadím. 8-)
drfish píše:
Prospero píše: Pro to, ze ti sluchatka hraji lepe nez bedny te uprime lituji! :lol:
Nevis, do ceho se poustis! :? U mne prave toto zjisteni (ze kazetak /!!!/ se sluchatky prehraval zbytek sestavy) odstartovalo testovaci kolotoc, ktery se tocil peknych par let. :D
Tak a jsem v tom. Měl jsi pravdu. Sluchátkuju v jednom kuse a bedny hrajou jak když plechovka padá ze schodů. *headbang* *headbang* *headbang*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

razor píše:Ahoj, vybírám nějaký stylový sluchátka pro dceru, který ale trošku slušně hrají. Celkem by se mi líbili Coloud Colors, co myslíte je to dobrá volba?
Nevím, když jsem byl v Audigu na poslechové srovnávačce, tak mi povídal prodavač, že nejvíc se prodávají sluchátka Dr.Dre, která za ukrutný peníz vůbec nehrají a pak že jsou v pořadí všechna ta barevná stylová, která prý taky nehrají, ale dobře se prodávají. Neslyšel jsem, nevím, tlumočím prodavače. Za ty peníze to asi základní práci udělá. Já slyšel Sennheisery PX 100 a 200 a oboje jsou dobré.

Bína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bína »

Cloud colors je mizerie, enmá cenu to diskutovat.

Ano Beats sluchátka se opravdu prodávají velmi dobře, protože slouží zároveň i jako modní doplněk a hlavně ukázání kamarádům, že ten člověk na to má. Ale jejich zvuk jejich ceně naprosto neodpovídá.

Ale Beats mají určitý přínos i pro Hi-fisty, díky nim teď sluchátka za 7-10 tisíc nevypadá jako šílenství, za které se pokládalo dříve.
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

drfish píše: bedny hrajou jak když plechovka padá ze schodů. *headbang* *headbang* *headbang*
Nebude to náhodou akustikou místnosti?.Plovoucí podlaha,holé stěny,tam nebudou hrát dobře jakékoliv bedny. :?

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Woofer píše:
drfish píše: bedny hrajou jak když plechovka padá ze schodů. *headbang* *headbang* *headbang*
Nebude to náhodou akustikou místnosti?.Plovoucí podlaha,holé stěny,tam nebudou hrát dobře jakékoliv bedny. :?
Neboj u mne tohle opravdu nehrozí. Já mám zatlumeno až příliš. Ale akustikou to samozřejmě být může. V profilu mám i nějaké fotky z místnosti. Sluchátka jsou teď holt jednoznačně lepší , než repro. :oops:

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

drfish píše: Neboj u mne tohle opravdu nehrozí. Já mám zatlumeno až příliš
Z čeho je pak ten plecháč sound?Kdysi jsme v Dexonu Ov kupovali s kámošem zadní repro pro DK.Pro něj,mi to stačí stereo.Prodavač nabídl bedýnky za 3tis.Rozumoval jsem,že za ty peníze kupuje šrot,když má Onkyo za 20tis.Ovšem v jejich poslechovce mi sklaplo.Dokonale akusticky mrtvo,tam by prodali i repro genius za balík.Samo,že měl na cd ty spešl zvuky,co jsme chtěli slyšet.Prodal a vo tom to je *palec*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

woofer
No je to asi tak, že ze sluchátek se line maximálně detailní a dynamický přednes (doufám, že jsem užil ty správné pojmy :oops: ) a repro tohle podání tak dobře nezvládne. Taková plechařina to zas není, po chvíli poslechu si člověk opět na bedny přivykne, ale ten kontrast je prostě dost slyšitelný. To svědčí o tom, že sluchátka jsem vybral velmi dobře a bedny ještě musím řešit.

radimecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radimecek »

já jsem teď postavil Hypu 300 SE a poslouchám s beyery DT800 600 ohm a je to zvukový masakr...kdybych to samé chtěl na repro,tak mě to stojí min. 100.000,-kč

Odpovědět