Výber streameru

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
hřebík
Kontaktovat uživatele:

Re: Výber streameru

Příspěvek od hřebík »

Padl tu iFi Zen Stream? Hledat jsem něco s dobrou (nativní) podporou Tidal Connect a iFi Zen Stream předčil očekávání, provozuju ho měsíce... Aktualizoval jsem na poslední firware a pořídil lepší zdroj (iFi Power Elite) a mohu doporučit. Četl jsem i pár porovnání s dalšími streamery různých kategorií a zdá se, že je opravdu povedený, nejen na Tidal, ale pro jiné účely ho zatím nepoužívám.

Rád bych samozřejmě slyšel i další dlouhodobá přímá porovnání s dalšími, ale mám dojem, že kolonku streamer s nativní podporou Tidal Connectu si můžu odškrtnout, časem možná začnu využívat i jinak.

zita.ondrej@gmail.com
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zita.ondrej@gmail.com »

A řešení od Innuosu (třeba já mám Zen Mk3) tu taky nepadlo...streamer, hdd, možnost ripování...Tidal má, Roon taky plus velice dobrou vlastní app na mobil...Jo a hraje to úplně senzačně! ;-)

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Ten Innuos nevypada spatne, ale mel jsi moznost to nejak porovnat s necim jinym, nebo jsi to proste risknul a ted to hraje senzacne?

zita.ondrej@gmail.com
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zita.ondrej@gmail.com »

@Yiakubou - Ne, neporovnával jsem ho. Půjčil jsem si ho na poslech a objednávka následovala téměř ihned. Cena vs. výkon a okamžitý vliv na aktuální sestavu. Třeba CD rip hraje mnohem lépe než originál CD z mého CA 851C...To byly důvody. Samozřejmě i všechny světové recenze byly (nejlepší je ta od Darko Audio na YT) :lol:

Odpovědět