Výměna CD přehrávače

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
PetrD
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna CD přehrávače

Příspěvek od PetrD »

Nebuď jelen ;) Je-li tvůj rozpočet vyčerpán, došetři . . .neukvapuj se *taktone* DVD Pioneer 696 v TOP stavu jsem nedávno pustil za flanděru venezuelskýho rumu :) Co s ním? Mám CD player, blu-ray přehrávač...a v práci mám v kanceláři můj starý CD Pioneer PD-S505. Na přehrávání CD prosím DVD player ne-e. Možná tak do školní tělocvičny :roll:
Kolega z práce má Pioneer PD-30, za ty prachy nenasere.

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Za ty peníze co na to máš,se dá koupit slušnej player.Je to dva týdny co sem na Aukru koupil Kenwood DP7030 za 1700,- i s poštou.Při výběru je důležitý zjistit,jestli je pro ten konkrétní model sehnatelný laser,to je nevjětší slabina starších playerů.Jak bude chvilka času,hodím ti sem nějaký tipy.

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

za mě C.E.C. CD2100, laser lze sehnat (Sanyo) a provedení přístroje potěší oko i ucho posluchače - tentýž přístroj se prodával i pod značkou Amber a mám tušení že i Parasound měl stejný facelift.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

cvrcek69 píše:Tak teď jsem z toho jelen :?: Jj, musím udělat očistu, ne všechny placky jsou moje krevní skupina, ale tak půlka ano. Dárek od rodičů, je tam dost F&C.
Koukám...kolik hlav tolik názorů...a jeden lepší jak druhý :lol: nejsi náhodou po přečtení víc domotaný než na začátku diskuze :?: Viš Ty co, ser na CD kup si medvídka mývala :o

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

MPK píše:za mě C.E.C. CD2100, laser lze sehnat (Sanyo) a provedení přístroje potěší oko i ucho posluchače - tentýž přístroj se prodával i pod značkou Amber a mám tušení že i Parasound měl stejný facelift.
To je fešák, u nás se moc asi nevyskytuje že ? V Čj jsem nic nedohledal :-)

cvrcek69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od cvrcek69 »

darken76 píše:Za ty peníze co na to máš,se dá koupit slušnej player.Je to dva týdny co sem na Aukru koupil Kenwood DP7030 za 1700,- i s poštou.Při výběru je důležitý zjistit,jestli je pro ten konkrétní model sehnatelný laser,to je nevjětší slabina starších playerů.Jak bude chvilka času,hodím ti sem nějaký tipy.
Ok, budu rád za tipy...dost bylo zbrklých nákupů. Děkuju ;-)

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

lechos píše:Viš Ty co, ser na CD kup si medvídka mývala :o
Nevím, jak ty, ale my máme doma medvídka mívala ;)
PS: Nejdřív ho zahltíš a pak...ser na to... :lol: *thumbs down*

Odar

Příspěvek od Odar »

Nerad by som, aby moj prispevok vyznel nepriatelsky, ale u plackozruta z n-tej ruky v hodnote cca 80 EUR by som sa sustredil v prvom rade na technicky stav a kondiciu. Zvuk by bol na tom najposlednejsom mieste.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

No, já bych zase u přehrávače za 80 eur, u kterýho vim, že nejspíš bude hrát nic moc, vůbec neztrácel čas se zjiš´továním nějaké kondice. Do 1000,- se dá koupit třeba na aukru slušnej Philips s TDA 1541 nebo jednobit se 7321 GP (momentálně bohužel ne, ale nedávno tam byl CD 824 a to vůbec neni špatný ) . S kondicí se holt u téhle ceny musí trošku zariskovat, ale většinou se stačí zeptat, popř. usoudit dle komentářů

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

A nad PD-30 neuvažuješ? ( https://www.mall.cz/cd-prehravace/pione ... =525679001 ) Mal by si to zladené dokonale. Vie to aj SACD. Ja by som na tvojom mieste došetril, resp. by som bol netrpezlivý a kúpil to na splátky. :)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

PetrD píše:
lechos píše:Viš Ty co, ser na CD kup si medvídka mývala :o
Nevím, jak ty, ale my máme doma medvídka mívala ;)
PS: Nejdřív ho zahltíš a pak...ser na to... :lol: *thumbs down*
Dej sem fotku toho zvířátka, bude sranda...

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Taky by mě zajímalo jak vypadá medvídek míval. Zřejmě nový druh.

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Tak,tady jsou nějaký tipy:

http://aukro.cz/kenwood-dp7090-top-stav ... 39957.html Laser sony Kss 213B,sehnatelný.
http://aukro.cz/marantz-cd-67se-i5064797264.html Laser CDM12,sehnatelný.
http://aukro.cz/kenwood-dp-1001-highend ... 61914.html Zajímavý kousek s DAC7,midi rozměr.laser Sony Kss 240A,je sehnatelný hůř,ale dá se.
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... zenklasse/ Tady se používaly dva lasery Kss213c ,sehnatelný a 213cl nesehnatelný.Těžko říct který tam je.Cena do 3000,jinak nebrat.

Vybíral jsem z toho co je momentálně k mání a vejde se do tvýho rozpočtu,i když na Aukru se to může vyšplhat,ale ne moc nad tvůj limit.

Z dalších bych doporučil třeba Marantz CD63,CD48,CD5000,Grundig CD3,CD1000,Dále jakýkoliv vyšší model Philips,nebo Marantz,s mechanikou CDM4/19.Ty se u nás sehnat nedají,ale levných Philipsů a Technicsů jsou na bazarech mraky,tak se dá sehnat takto a nebo objednat pajc z číny,jsou ověření dodavatelé,od kterých fungujou bez problému.

Všechno by to mělo hrát líp,než tvá Aiwa a Technics.

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Zvlášť bych ti asi doporučil ten Marantz CD67SE,měl jsem CD67SEmkII. Výborný player i na dnešní dobu.

Odpovědět