Vyměnit Mission 752f?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Vyměnit Mission 752f?

Příspěvek od Pajuna »

Agavel

Ja jsem slysel Dynaudia Focus 220 na ruznych mistech a mel je dvakrat doma, s Vincentem a Marantzem. Byl to nejvetsi kandidat na koupi. Bohuzel do doby nez jsem je privezl domu. Hraly nevyrovnane, krasne plasticke basy, ale vyrazne sykavky, ktere brzy lezly na nervy. Podepisuje se na tom ale vyrazne akustika me mistnosti. Uz jsem o tom na ruznych mistech psal. Jestli chces muzes napsat na SZ nebo mail. Muzem o tom popovidat, poznatku o nich mam dost.

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jkb4 »

Dynaudia 220 hrály v poslechovce ve Zlíně výborně. Pokud se rozhodneš pro výměnu, beru ty 752F.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Pajuna píše: Jestli chces muzes napsat na SZ nebo mail. Muzem o tom popovidat, poznatku o nich mam dost.
Díky za všechny info, co jsi mi poslal mailem.
jkb4 píše:Dynaudia 220 hrály v poslechovce ve Zlíně výborně. Pokud se rozhodneš pro výměnu, beru ty 752F.
S čím to bylo zapojené? Ty ty Missiony znáš? S radostí bych je prodal někomu, kdo ví proč je chce. Lidi tuhle řadu moc neznají a nebo už jsou dál. Když jsem je posledně prodával, tak mi jeden jejich vlastník napsal, že jsem blázen je dávat za takovou cenu. Jestli bys měl zájem, pošli mi přes SZ nějakou představu o ceně. Mám je kupované v Chrudimi v Excelii, mám od toho všechno. Dal bych ti k tomu případně i reprokabel ze studia Britek.

Odpovědět