Zakupenie gramofonu a zosilovaca
Re: Zakupenie gramofonu a zosilovaca
HC 16 a MC ? To je leteckej benzín do mopeda abych použil Tvé přirovnání.
A na tohle jsi zase prisel JAK? 
Ty znajes citat?

Ty znajes citat?

Prospero...pod palbou Tvých "argumentů" vzdávám další debatu, venku na zahrádce bude líp...chtěl jsem poradit kolegovi - záčatečníkovi a ne se přít o malichernosti, viš ? Není to poprvé, měj se fajn.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prospero já to nemyslel ironicky,když vezmeš že je to včetně přenosky http://www.needledoctor.com/Music-Hall- ... tridge,tak ten gramofon je vlastně bonus k nákupu.
Mimochodem pár šasí HC 16 mám ve sklepě ještě v originál polystyrénovém balení ,vždy když chce někdo z rodiny zakoupit nějakou plastovou supermarketovou šílenost,raději mu věnuji tohle...
Mimochodem pár šasí HC 16 mám ve sklepě ještě v originál polystyrénovém balení ,vždy když chce někdo z rodiny zakoupit nějakou plastovou supermarketovou šílenost,raději mu věnuji tohle...
Taky si myslim…lechos píše:...venku na zahrádce bude líp...
Tva snaha nekomu poradit je chvalyhodna, nez ale neco napises, nebylo by mozna spatne rozmyslet si, jestli to, CO napises, opravdu nekomu pomuze.lechos píše:...chtěl jsem poradit kolegovi - záčatečníkovi.... měj se fajn.

I ty se mej fajn.
Ja to taky ironicky nebral, ten test v „Audiu“ nedopadl vubec zle…vonvichousch píše:Prospero já to nemyslel ironicky,když vezmeš že je to včetně přenosky http://www.needledoctor.com/Music-Hall- ... tridge,tak ten gramofon je vlastně bonus k nákupu.
(Ani jsem si nevsiml, ze na Amazonu je ten "Vinyl 2000", podle ceny jsem myslel, ze je to jeste "origo".

Dobre delas....vonvichousch píše:Mimochodem pár šasí HC 16 mám ve sklepě ještě v originál polystyrénovém balení ,vždy když chce někdo z rodiny zakoupit nějakou plastovou supermarketovou šílenost,raději mu věnuji tohle...

Vzhledem k tomu, že dotyčný zesilovač má phono vstup pouze pro MM přenosku a s přihlédnutím k předpokládané kategorii gramofonu doporučuji jednoznačně MM přenosku.
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak originál nepoužité šasí HC-16 už jsem rozdal všechny. Tak když přišla moje 14letá neteř, žesi chce koupit v supermarketu nějaký gramofon, našel jsem ještě NC-160 v bídném stavu.
Takže rozebrat, vyčistit, namazat
. 
Mezi tím, se už stříká, po vyspravení, sokl - bílý "klavírní" (auto) lak.
První test šasí po sestavení, aneb k čemu se hodí LEGO

Předtím se ale musí seřídit přenoska (jedna nepoužitá UNITRA mf-100).

Gramofon po celkovém sestavení.

Náklady prakticky žádné a zvuk určitě lepší, než plastový *encor ze supermarketu
.
Takže rozebrat, vyčistit, namazat

Mezi tím, se už stříká, po vyspravení, sokl - bílý "klavírní" (auto) lak.

První test šasí po sestavení, aneb k čemu se hodí LEGO

Předtím se ale musí seřídit přenoska (jedna nepoužitá UNITRA mf-100).

Gramofon po celkovém sestavení.

Náklady prakticky žádné a zvuk určitě lepší, než plastový *encor ze supermarketu