Zase repro káble, ale jinak - swicth ne zesilovače a kabeláž
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Zase repro káble, ale jinak - swicth ne zesilovače a kabeláž
Ahoj! Tomu se určitě nikdo smát nebude, jen je třeba ohlídat kvalitu přepínače, aby se časem neprojevil. Nakonec Dynavox není podle mě tak špatná firma, já používám jejich reprokabely a síťový filtr ke své spokojenosti. Jrd
Re: Zase repro káble, ale jinak - swicth ne zesilovače a kabeláž
Hele, ti co vědí, nepovědí.
Tohle už se řeší spoustu let. Včetně úvahy o drátovačce v bednách.
Už jsem se i ptal, jestli nemá vliv impedance kabelu, ale bylo mi řečeno něco ve smyslu, že na audio frekvencích to nemá vliv.
Mně osobně nejlépe vychází co nejkratší multidrát s poměrně velikou kapacitou a malou indukčností. Impedance vypočtená na nějakých 7 ohmů.
V bednách mám nejdelší drát cca 25cm 2x4mm2 k výškám. Možná je nejdůležitější cesta zesilovač-vyhybka.
Ale nikomu nic nebrání si předrátovat bedny.
U basáku je to skoro fuk tam hlavně prurez, ale aspon na stredy a vysky neco lepsiho. Nějaky ten Kimber.
Tohle už se řeší spoustu let. Včetně úvahy o drátovačce v bednách.
Už jsem se i ptal, jestli nemá vliv impedance kabelu, ale bylo mi řečeno něco ve smyslu, že na audio frekvencích to nemá vliv.
Mně osobně nejlépe vychází co nejkratší multidrát s poměrně velikou kapacitou a malou indukčností. Impedance vypočtená na nějakých 7 ohmů.
V bednách mám nejdelší drát cca 25cm 2x4mm2 k výškám. Možná je nejdůležitější cesta zesilovač-vyhybka.
Ale nikomu nic nebrání si předrátovat bedny.
U basáku je to skoro fuk tam hlavně prurez, ale aspon na stredy a vysky neco lepsiho. Nějaky ten Kimber.