Zesilovač do cca 50 tis.

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zesilovač do cca 50 tis.

Příspěvek od FS »

Herrer píše:
30 zář 2019 10:08
Zdravím všechny, tak upgrade vyřešen k velké spokojenosti. Právě mi tu hraje Audio Analogue Maestro Settanta rev. 2 a láska na první poslech :-)
Blahopřeji! Ať spokojenost dlouho vydrží :)

Dva integrované zesilovače od Audio Analogue (nejspíše ještě v původních verzích, cena byla 35k a 65k) jsem měl půjčené doma, když jsem vybíral před léty zesilovač v cenové relaci kolem 50k. Prodejce mi k nim vnutil DIY napájecí kabely Xsymphony, což jsem považoval za naprostou blbost. A tehdy jsem musel přehodnotit svůj postoj ke kabelům - levnější přístroj se po výměně standardního napájecího kabelu za Xsymphony posunul zvukově k projevu jeho dražšího bratříka. Takže doporučuji trochu zaexperimentovat, třeba se to i u tvého modelu projeví pozitivně :D

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zesilovač do cca 50 tis.

Příspěvek od Herrer »

FS: Díky ;-)

Určitě si s kabely pohraju. Nikdy jsem nebyl vyloženě skeptik, ale už doma když jsem experimentoval s nějakými kabely za trojku, tak jsem měl pocit, že je to jiný. Ne řádově, ale nemohl jsem se toho pocitu zbavit. Po včerejšku už mám celkem jasno. Borec tam měl repro kabely od Srolla a znatelnej rozdíl na první dobrou. Nevím, jestli bych do nich byl ochoten investovat desetitisíce, to asi ne, ale budu koukat po bazarech a nějaký rozumný investici se nevyhnu. Ohledně napájecích moc zkušeností nemám, ale ani u nich nevidím důvod nevěřit, že svý taky udělají.

Ostatně fakt, že mi to hraje znatelně líp pozdě v noci, resp. brzy ráno, ten už sleduju dávno a je to tak pokaždý. Takže ještě nějaký lepší lišty, možná filtry, pračky, nevím... A docela se toho děsím, kolik do toho ještě narvu :-D

Zatím se snažím dělat postupný kroky a musím říct, že až na pár slepých uliček v začátcích, se mi zatím i díky radám a tipům, který dostávám, celkem daří. Celkově mám k tomuhle krásnýmu hobby velkej respekt a tak nějak tuším, že "hotovo" nebude nikdy. A asi je to i dobře ;-)
Nadral reprosoustavy

Odpovědět