Moje tipy jsou zatím zhruba tyhle... nějaký letitý ASR Emitter HD, Audionet SAM V2, resp. ideálně novější G2, Parasound Halo Integrated, NAD M2 a nebo za zlomek ceny posun na Creek 100A s tím, že by mi zbylo i na káble

No a pak tu mám ještě jeden tip a to je tenhle Číňan. https://www.kinki-studio.com/ex-m1 Za ty peníze PRÝ dost slušný. Chválil mi ho chlapík, od kterého jsem kupoval Pioneer s Casea modem a zdálo se, že ví, o čem mluví

Takže ano, vím, že je to každý pes, jiná ves, že je to o věštění z koule a poslechu se nejspíš nevyhnu, ale i tak tipy uvítám. Nebo kdyby se dokonce chtěl někdo z místních uživatelů zbavit svého stávajícího miláčka, tak jsem tady. Poslouchám víceméně všechno. Od Depeche Mode (od Ultra zvukově moooc špatný), přes blues rock, klasiku, až po AC/DC nebo třeba CCR

Dál mě láká i zkusit nějaký ty český kousky a přesvědčit se, jestli opravdu o tolik převyšují svou cenovou kategorii. Moc jsem na to nevěřil, ale právě ten nový Pincek s Casea Orion 2 DACem mě nahlodal natolik, že se nebojím říct, že to byl pro mě možná jeden z největších posunů, co jsem zatím udělal.
Předem díky za případný tipy