změna repro za mission M-73
Re: změna repro za mission M-73
To že muzikanti nemají kvalitní aparáty je všeobecně známo - čest vyjímkám! Když jsem se jednoho ptal, jakže to může poslouchat, tak prý že si umí domyslet to chybějící...Něco na tom bude.
Navíc: Hudebník se nepídí, zda mu činely zní tak jako ve skutečnosti, zda zvuk velkého bubnu je skutečně zvukem velkého bubnu, zda metličky zní jako metličky (a pod, a pod, a pod.). Hudebník to většinou zná, potřebuje jen slyšet melodii a zbytek si domyslí. Že je to zkreslené ?, pod dekou ? MP3 ? FLAC ?, že hraje Krell či Tesla ?, že hraje LP či CD ?, že má k reprobednám kabel od míchačky a monitory do 5k ? To jej nechává chladným, hrál na kdejaké šunty (ale hrál), hrál kdekoliv (ale hrál), protože potřebuje hudbu, melodii, potřebuje hrát...Mih píše:To že muzikanti nemají kvalitní aparáty je všeobecně známo - čest vyjímkám! Když jsem se jednoho ptal, jakže to může poslouchat, tak prý že si umí domyslet to chybějící...Něco na tom bude.
A jen tak mimochodem, ještě jsem neviděl hudebníka, který by si nástroj obkládal různými woodo udělátkami a doufám, že se nedožiji okamžiku, kdy se jimi obloží i sám osobně.
aleska
Ani já nejsem zastánce voodoo ted čekám na vojenský filtr sítě který použiji pro audio jsem hodně zvědav názory jsou vinikající je to sice podpultový sboží ale dá sehnat. Napovím jen málo filtr Supra to převálcuje bez mrknutí oka. Více až bude vše ve finální fázi. Pak už bude následovat jen hudba
Zdraví Michal
Ani já nejsem zastánce voodoo ted čekám na vojenský filtr sítě který použiji pro audio jsem hodně zvědav názory jsou vinikající je to sice podpultový sboží ale dá sehnat. Napovím jen málo filtr Supra to převálcuje bez mrknutí oka. Více až bude vše ve finální fázi. Pak už bude následovat jen hudba
Zdraví Michal
To není voodo, to je mnohdy nutnost. Já osobně používám APC Smart UPS 1500 pro dezolátní stav rozvodů RD který mám v pronájmu. Když zapne lednička tak to bez něj nádherně lupne... Při svém výkonu utáhne vše..., tady by jinak nepomohly ani zlaté pojistky, natož pouze stříbrné...Mike píše:aleska
Zdraví Michal