antik vinyl 33s,45s,78s aneb jak z toho dostat maximum
Re: antik vinyl 33s,45s,78s aneb jak z toho dostat maximum
Nejsem z Prahy, ale občas tam, jezdím. Promo Nazareth mám Hair of the dog. A taky nemám Teslu, ale vintage Technics a hraje to k mé spokojenosti.
to je zrovna album co mam i ja rad , to mas stesti to mam v US verzi asi 5-7x ruzne ale nemam promo , to US je odlisne od te EU edice, kdyz te to zajima delat pokus proc ne, ja jsem presvedcen ze pokud se jedna o ty regulerni stary edice a pokud zrovna nemela fabrika nejakej recyklovanej vinyl tak je to bez velkého rozdilu, Oni do toho tenkrat taky nastrkaly všechno mozne specialne ty desky z doby olejove krize po 72/3 nebo kdy to bylo tam se do toho rozemlely i stary plastikovy tasky a prkynka od hajzlu a nekde v nejaky stary elektrarne k tomu seskrabyly saze z komina cert vi co se tam všechno strkalo jen aby se udelal maximalni profit tam si dokazi představit ze vice jak nahrávka samotna hraje velikou roli pouzity material. ???? ja to nevim ja nejsem hifik ani sberatel ani vedec jen obycejny lovec milovnik originality a nostalgie. Ja mam kolikrat radeji tu grafiku na obalce nez to co je uvnitr
DRACK píše:....ja nejsem hifik ani sberatel ani vedec jen obycejny lovec milovnik originality a nostalgie. Ja mam kolikrat radeji tu grafiku na obalce nez to co je uvnitr
Jezisek mi totiz o Vánocích nadelil jednu úzasnou knihu:

Je o lidech od New Yorku pres Londýn a Tokio az treba po Mozambik. Nekteri z nich ani nemaji gramofon a aparát, vsichni ale maji jedno spolecné - propadli kouzlu vinylu.

Nejen vsem "Vinylákum", ale i tem, kterí jimi jeste treba nekdy v budoucnosti budou (
Bud v Nemcine:
http://www.amazon.de/Dust-Grooves-Platt ... nd+grooves
nebo i v originále:
http://www.amazon.de/Dust-Grooves-Adven ... nd+grooves
moc povedome sceny , to uz jsou první trida finalisti, par takových poznam , ty mají cestičku k pelisku a do koupelny, v lepsim pripade jsou schopni otevřít lednicku, ja jsem druha trida - "skatular" , co nejdal od mista kde přespáváš/existujes.