Benz Micro ACE + Dynavector 20X2

Prostor pro milovníky poslechu LP
tom
Kontaktovat uživatele:

Re: Benz Micro ACE + Dynavector 20X2

Příspěvek od tom »

Dík,
velmi slušná přenoska, s tím zkoušením si myslím, že za těch 40 let v analogu už toho mám za sebou
až až.
změna VTA je taky ok jak komu co vyhovuje :

- snížená ložiska nebo zvětšená podložka (= menší VTA) zesílí basy, když to přeženete, ztrácí se výšky
- zvýšená ložiška nebo menší podložka (= větší VTA) obyčejně zlepší výšky, když to přeženete, ztratítte basy

tohle pravidlo je doufám dost známé 8-) nemluvě o kapacitě káblíků a vstupu phonopreampu.

dekac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dekac »

Tome díky za pozvání.Promyslím kdy a ozvu se.
Příští týden se chystám za hranice na poslech DV 20x2.Jsem zvědavý a hlavně nevím co od DV můžu čekat.Benzka ACE mě taky láká.Je těžké se správně rozhodnout. ach jo *fnuk*

dekac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dekac »

Takže už je to vyřešeno.Doma přistál Dyvavector DV 20x2.
Tome ještě jednou díky za pozvání,určitě bych se s Efim stavil.To platí i pro Tebe-pokud máš zájem.
Měl jsem možnost přímého porovnání MB ACE L na gramu Kuzma Stabi s ramenem Jelco a DV na mém PJ Experience s ramenem PJ 9CC.
ACEčko hrálo pěkně,ale místy šlo kapku výše než se mi líbí..DV má zvuk posazený níže a hodně hluboký bas.Teď jen trpělivě rozehrávám aby si DV sedlo a ukázalo co umí.Očekávám (dle info z různých fór) zklidnění basů a roztažení zvuku více v prostoru.Už teď mě,ale zvuk nadchnul.Vykreslení jednotlivých nástrojů u Oldfielda-krása.Navíc jsem se konečně zbavil pořád trvajícího zkreslení u některých nahrávek.Už jsem si několikrát říkal,že se na analog právě kvůli tomu vykašlu.

Odpovědět