Benz Micro Glider S
Re: Benz Micro Glider S
To JVC mám napojené na Luxman L505u, který, jak mi bylo řečeno má celkem kvalitní předzesilovač. Kenwooda na SONY TA-F808ES a Sansui na dělenec SONY TE-E80ES s koncem TA-N80ES. Všechno hraje moc dobře 
Bravurně epesní fotka - lakem osvěžený dřevěný headschell a Glider !
Děkuji za ni !
Je radost vidět kvalitní příspěvek a upřimnou radost z analogové kvality poslechu.
Kite19 je přenoskový šampión .

Glider je fajn jemný a hladký. Mě subjektivně přijde trošku zatažený se závojíčkem ve srovnání s accuracy sound Ortofon.
Ale na druhé straně si všímám, že lidi jsou s BM spokojení a moc pak neřeší jiné značky.
Já měl BM ACE Medium MC LO výstupní napětí 0,8 mV.
Jenže jsem k ní neměl vhodné phono. Víc mě bavila Ortofon Rondo Bronze pro její dynamiku. S DIY MC phonem mi to ladilo.
Taky ramínko Kuzma Stogi si potrpělo víc na řadu Rondo než BM ACE.
Je to o sladění ramínka s přenoskou.
A Kite19 to trefil na komoru.
Děkuji za ni !
Je radost vidět kvalitní příspěvek a upřimnou radost z analogové kvality poslechu.
Kite19 je přenoskový šampión .
Glider je fajn jemný a hladký. Mě subjektivně přijde trošku zatažený se závojíčkem ve srovnání s accuracy sound Ortofon.
Ale na druhé straně si všímám, že lidi jsou s BM spokojení a moc pak neřeší jiné značky.
Já měl BM ACE Medium MC LO výstupní napětí 0,8 mV.
Jenže jsem k ní neměl vhodné phono. Víc mě bavila Ortofon Rondo Bronze pro její dynamiku. S DIY MC phonem mi to ladilo.
Taky ramínko Kuzma Stogi si potrpělo víc na řadu Rondo než BM ACE.
Je to o sladění ramínka s přenoskou.
A Kite19 to trefil na komoru.
Leny635, všechny tři gramofony jsou moc hezké. Gratuluji.
Moc by mě zajímalo, jak si rozumí s Ortofon Black, Bronze ? Myslel jsem si, že tyto přenosky si víc budou rozumět s lehkými rameny pro svou vysokou poddajnost.
Uvažoval jsem, že bych vyzkoušet Ortofon 2M Black na můj gramofon. Přenoska SME V patří ale mezi středně těžká ramena s efektivní hmotností cca 11g.
Moc by mě zajímalo, jak si rozumí s Ortofon Black, Bronze ? Myslel jsem si, že tyto přenosky si víc budou rozumět s lehkými rameny pro svou vysokou poddajnost.
Uvažoval jsem, že bych vyzkoušet Ortofon 2M Black na můj gramofon. Přenoska SME V patří ale mezi středně těžká ramena s efektivní hmotností cca 11g.
Tak ešte nejaké fotky. Ten prach je na vašich monitoroch nie na mojej LP 

Plne si uvedomujem nehifistické umiestnenie, ale stále na tom pracujem

Plne si uvedomujem nehifistické umiestnenie, ale stále na tom pracujem
Krásná práce. 
Jestli to hraje tak, jak to vypada, tak nezbyva nez poblahoprat.....