Clever Clamp
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Clever Clamp
Máte prosím někdo nějakou zkušenost s tímto? :

Re: Clever Clamp
Obdržel jsem jako příslušenství ke gramofonu Clearaudio Performance. Tento clamp považuji za špatný vtip - plast je velmi tvrdý a je nutno použít dost síly k nasazení na osu talíře, to samé při snímání clampu. Doporučuji jakýkoli jiný clamp.
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
tujatuja: To je právě dobře ne? Že to jde nasadit na těsno a jelikož je to plast, tak by to nemělo nijak poškodit ten kovový čep.
Myslím, že ta přilnavost se stejně časem sníží, nejspíš se to častým používáním v tom plastu trošku rozchodí.
Neprodal bys to nějak hodně levně ?
To jsou kšefty co?
Myslím, že ta přilnavost se stejně časem sníží, nejspíš se to častým používáním v tom plastu trošku rozchodí.
Neprodal bys to nějak hodně levně ?
To jsou kšefty co?
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem našel ještě jeden zajímavý kousek Topson SPH-R001
Bohužel všechno co jsem o tom našel je, že je to z hliníku, takže váha bude asi ok, ale jak dobře se to stará o přítlak desky k talíři už se asi nedozvím.
Neměl to nikdo k testu prosím?
Jinak cena hodně dobrá.

Bohužel všechno co jsem o tom našel je, že je to z hliníku, takže váha bude asi ok, ale jak dobře se to stará o přítlak desky k talíři už se asi nedozvím.
Neměl to nikdo k testu prosím?
Jinak cena hodně dobrá.

No nerad ti sice kazim radost, ale podle meho se zrejme nejedna o zatezovaci, ale pouze o centrovaci puk na singly (SP vinyl). 
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Prospero: Asi máš pravdu, to mě nenapadlo.
Právě jsem narazil na zahr. forum kde se někdo ptal, zda je ten Clever Clamp dobrý pro debut verzi pro-jectu(nevadí, já mám xperience III), a jeden mu tam odpověděl přesně to co jsem si o tom plastu myslel.
Prý je to tak na měsíc super, ale po cca měsíčním používání(samozřejmě je to různé podle toho kolik desek týdně pustíš), se to uprostřed vychodí a pak to ztrácí smysl.
Takže z toho upouštím, asi se budu ohlížet po tom clampu, co má drvoštěp na stejném gramci, teda ten s váhou.
Jenže dávat za to 17 stovek, no to ani omylem
nekradu.
Právě jsem narazil na zahr. forum kde se někdo ptal, zda je ten Clever Clamp dobrý pro debut verzi pro-jectu(nevadí, já mám xperience III), a jeden mu tam odpověděl přesně to co jsem si o tom plastu myslel.
Prý je to tak na měsíc super, ale po cca měsíčním používání(samozřejmě je to různé podle toho kolik desek týdně pustíš), se to uprostřed vychodí a pak to ztrácí smysl.
Takže z toho upouštím, asi se budu ohlížet po tom clampu, co má drvoštěp na stejném gramci, teda ten s váhou.
Jenže dávat za to 17 stovek, no to ani omylem
...ten clamp J.A. Michell je super, mám ho doma a za ty peníze bezkonkurenční. Je lehký - nezatěžuje ložisko a kleština perfektně upne clamp.
Ještě je se stříbrným vrškem, jinak jsou stejné? Nevíš?
řekl bych, že budou stejné, alespoň takhle vypadají. Já mám ten stříbrný, už asi 4-5 let, J.A.M. dělá ještě celokovový, ale ten je dražší. U toho plastového je kleština + knob z AL, zbytek je nějaký plast podobný silonu.
Díky za info. Jdu do něj 
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Ten vypadá taky dobře.
Dá se to někde koupit normálně?
Nemyslím e-bay apd. myslím v ČR.
Dá se to někde koupit normálně?
Nemyslím e-bay apd. myslím v ČR.
A co Ti vadí na E-bayi?
-
hi-fi calvus
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale já takto nenakupuji, přijde mi to jako zajíc v pytli.
aukro, e-bay apd. Tak zde jsem nikdy nic nekoupil a nekoupím.
Je to jen názor, chápej, doma jsme ale na něj dva, respektive všichni.
aukro, e-bay apd. Tak zde jsem nikdy nic nekoupil a nekoupím.
Je to jen názor, chápej, doma jsme ale na něj dva, respektive všichni.
Chápu, ale zrovna tohle je E-Shop...... Z bazaru bys to koupil?