jak dostat z gramofonu co nejvíc?

Prostor pro milovníky poslechu LP
DRACK
Kontaktovat uživatele:

Re: jak dostat z gramofonu co nejvíc?

Příspěvek od DRACK »

ja jak jsem psal ja nemam zkusenosti s téma britskyma albums, to jak ti neprojde rukama desitky tisíc tak nic nevis
nicmene na to malo co o tich britských deskách vim to uz je na te aukci na obrazku na první pohled videt ze je to pozdejsi vydani i pro laika jako ja,/to první je mono žluto černý to ma tusim XEX 63.... matrix/
za cca $ 20 kdyz jsou u toho ty die cuts tak to zase není moc, s tim bych se netrapil,
never tomu ze tam první vydani v peknem stavu s puvodnima die cuts odejde pod $500 , to neexistuje to uz jen ty puvodni die cuts budou od 50-100 nahoru bych si tipnul
ty první pressings tich populárních/hledanych rock bands tam nic neexistuje za par petek , a situace je takova za potavka prevysuje nabidku. A je toho sakra malo, never tomu ze na verejne online aukci to dostanes za par petek, tam je cela armada lovcu co na to ceka a v reale na spravnych mistech se ty desky fyzicky dealuji (pokud je to ta spravna kvalita) ještě pridej 40-60%. oproti eBay.

klot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klot »

No, ne že bys mě potěšil, ale díky za osvětu. Ještě mi prozraď co je to die cut? Jsem měl za to, že die cut sleeve je ten vnitřní obal?

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

ja jenom uvadim skutečnou realitu, to není z me hlavu to se tak jednoduse historicky vyvinulo, tak je tomu obdobne u vseho toho stareho haraburdi co miluji nebo sbiraji....

die cuts to jsou puvodne takovy ty obrazky co byly vyrazeny /vystrizeny a lepily se třeba na pernik nebo se to davalo do pametnicku a postupem doby se to pouziva i na všechny mozny vystřihovánky a vždy když je nekde něco vystrizene atak, hledej pod sraps, nebo nemecky se tomu říká Oblaten, ono snad cestina na to nemá zadny vyraz nebo ja hgo neznam, někdo říká pernikovky, někdo vystřihovánky ale uplne to presne neni

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, jak píše DRACK, nepočítej s tím, že 1.pres pořídíš takhle lacino. Já ještě koukám sem https://www.discogs.com/

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

klot píše:No, ne že bys mě potěšil, ale díky za osvětu. Ještě mi prozraď co je to die cut? Jsem měl za to, že die cut sleeve je ten vnitřní obal?
die cut sleeve to zni british to tim myslej ten vnitřní pytlík co ma vystrizenou tu dírku na etiketu

Odpovědět