Já přeci absolutně nezpochybňuju, že kvalita s cenou v různé míře souvisí. Kdyby tomu tak nebylo, bylo by na trhu něco hodně špatně a myslím, že to chápe každej průměrně inteligentní tvor. Jen prostě nemám rád, když někdo někomu nevyžádaně "otevírá oči" stylem, jakej jsi předvedl a jakej, promiň mi to, dlouhodobě předvádíš. Tobě může bejt můj pohled buď ukradenej, uvidíš v něm komplex a nebo se třeba zamyslíš, jestli je taková forma konverzace vhodná a jestli ji uplatňuješ i v běžném životě. To musíš vědět jenom ty. Že Cernan vlastně neudělal nic jinýho a vyloženě si o to řekl, na věci nic nemění.Oldear píše: ↑19 bře 2022 20:18Herrer
Co Tě žere? Ty máš asi nějaký komplexy. Jak to, že se divíš, když tady někdo reaguje na zjevné blbosti a nepravdy, přece chceme aby toto forum mělo alespoň nějakou úroveň. Peníze, ty nech stranou, každý to máme jinak a je to každého věc. Cena a kvalita však bezesporu jistou souvislost má.
Tak ať to Tobě nehraje.
Antony
Souhlas s Tvým předposledním příspěvkem, vidím to také tak a moje letitá zkušenost to jasně potvrzuje.
Je těžké reagovat v klidu na bláboly od jirkash a Cernan.
Ještě dodatek: Tak na rovinu, domnívám se, že Cernan a jirkash nemají dostatečně kvalitní vybavení Hifi aparátů, aby mohli vynášet takové kategorické soudy. Herrer, takto je to dobře?
Nejsem žádnej arbitr, ale mám dost rozumu, abych věděl, že jsou holt i lidi, který prostě na milionový sestavy peníze nemají a možná ani nikdy mít nebudou. Ostatně sám se mezi takový řadím. Mají proto mlčet a šoupat nohama? Nemyslím si. Víš, já za život poznal pár opravdu bohatejch lidí a většinou je od okázalejch snobů odlišovala skromnost, pokora, skoro až nenápadnost. To je někdy moc fajn

Kdybys psal tak, jak jsi formuloval ten dodatek, ani bych nepípnul.