LP nebo digitál?
Re: LP nebo digitál?
No, i přesto jak to chlapec prezentoval, článek je bohužel víceméně pravdivý....
PS: Desky mám rád, i přes jejich nevýhody
PS: Desky mám rád, i přes jejich nevýhody
Sorry jako Mirku, ale právě tímto článkem tohle vlákno loni začalo 
mě přišel úplně stejný email včera taky! Podle mě je debata zda LP nebo digitál technicky zbytečná, ale jistá kouzla digitál neumí a umět těžko bude. Každopádně obtěžovat někoho takovými emaily je ubohost a především týrání sebe sama - já takovou zprávu budu zcela ignorovat a odesílatele vlastně hluboce litovat.Pytel píše: ↑10 led 2018 18:55Tak mi dnes na mail přišlo toto :
Jděte už konečně s těmi vinyly všichni do prdele – to jste skutečně takoví hluší diletanti, že neslyšíte, jakou posloucháte sračku? Já nevím, kde je chyba – vinyl může dnes poslouchat snad už jen opravdový idiot, který o skutečné zvukové věrnosti nemá žádnou páru a stal se jen obětí vychcaného hudebního průmyslu, od něhož si nechal normálně nachcat na hlavu: http://www.audiodrom.net/cs/jak-to-vidi ... vek-vinylu
Šum a praskot z desek, šum z páskůů horších magnetofonů či digitální ticho z CD nosičů a streamu ...hraje li dobrá hudba, dá nám na to zapomenout. Každému, co jeho oblíbené jest. Každá verze má své pro a proti.
No a nakonec se dříve dobrá hudba ve studiích nahrávala a míchala na kvalitních páskových strojích.
Tak tedy mějme se tu rádi a poslouchejme dobrou hudbu.
No a nakonec se dříve dobrá hudba ve studiích nahrávala a míchala na kvalitních páskových strojích.
Tak tedy mějme se tu rádi a poslouchejme dobrou hudbu.
Já jsem tuhle otázku již vyřešil,mám lp i digitál.Obojí má své a nemohl jsem se dlouho rozhodnout,tak mám prostě analogovou větev i digitální větev(jestli to lze takhle napsat)
No a podobné dilema jsem řešil jestli stereo,nebo multikanál a vyřešil jsem ho stejným způsobem.Stereo větev mám už vpodstatě hotovou,teď stavím multikanál 
Spíš je sranda, proč to píše někomu kdo se právě těch "mizerných" gramofonů zbavuje? 
Neber ty gramofony(úplatky
), nebo se z toho zblázníš... 

Tak to vše vysvětluje,zlaté české ručičky
Na Aukru jsem párkrát chtěl něco řešit od tohoto prodejce,ale tohle video je lepší než všechny komentáře 
Krásná pohádka pro děti, ty se dají lehce oblbnout

Každopádně jsem se skvěle pobavil - DÍKY!
Každopádně jsem se skvěle pobavil - DÍKY!
Phineas a Ferb vzdycky rad zkouknu se synatorem - je to solidni haluz pro maly deti (mimochodem zrovna serie v tomhle obdobi bezi kazdy den na CT:D vecer
)
Tak teď mám nový poznatek v neprospěch LP.Fiklo mi ráno v zádech,před chvílí jsem přijel z pohotovosti a na poslech LP v tomto stavu mohu zapomenout