NC 500, AZS 223

Prostor pro milovníky poslechu LP
františek
Kontaktovat uživatele:

Re: NC 500, AZS 223

Příspěvek od františek »

Jeste se trochu vratim.
Znovu spustit moje mile vetesnictvi jsem dlouho odkladal. Chtel jsem nejdriv vykoupat desky a s tim jsem nejak (leta) vahal. Pak jsme dohodli nejake pousteni desek v jakemsi klubu na vetsi aparature. Ze vemu NC 500 a nejaky desky.... koupime soudek...desky jsem koupal tri dny (to uz jsem tady popisoval). Akci jsme pak meli peknou ale gramec jsme nejak nedokazali zapojit (amateri). Ted uz vim cim to bylo (dekuji vam za to). No a pak jsem teprve otrel AZS 223 a ty budky. A narazili zase soudek a hrali u me na dvorku dokud neklekla puvodni jehla. A dal to pokracuje uz tady. Mam novou prenosku 2M red ...je vyborna..dekuji. A ted za ni dam M.Fid. V90 LPS. Bez ohledu na to, co bude navazovat. Je to dobra volba?
Ostatni budu dal resit. Nebudu asi kupovat nic pouziteho a ani extra draheho (uroven k mejm usim).

františek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od františek »

Budu-li mit tedy gramec a predzesilovac , muzu to pak zapojit i na jinou aparaturu, at mam nejake srovnani. Ten AZS tedy asi pak daruju... To je trochu domluveno s Pesou....co koupim misto nej? ..... No a pak ty nestastny bedny. Pochopil jsem.ze sklo neni idealni material ... tim je asi drevo..? A tak je zkusim vycpat a mozna vyztuzit. Kdyz nekdo poradi jak to prestavet, jestli podle nejakeho planku na podobne? Nebo budu vybirat nove?...

At vsechny usi dobre slysi!

liboraudiotechnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liboraudiotechnika »

Nejde jen o to sklo, ale i o vytlumení, a o použitý střeďák a výškáč (hlavně ten střeďák je průser). A to nezmiňuji výhybku.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Proč nechceš použitý věci? Koukni pod příspěvek co mam já ...např. Kdyby sis koupil např. něco takovýho, tak budeš spokojen. Zesík starej Grundig včetně slušnýho gramo-předzesu a k tomu se dělaly různý bedny ( grundigboxy), dohromady to hraje velmi slušně - výběr slušnej, jen teď byly na aukru několikery bedny .. moc to nestojí ...

liboraudiotechnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liboraudiotechnika »

Souhlas, použitým věcem se nebránit. Protože kdybych si chtěl totéž pořídit v novotě se stejnými parametry, budou lítat desetitisíce...

františek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od františek »

Nejsem asi proti pouzitejm bednam. A snad ani zesiku. Koupim asi ten predzesilovac . Ten bych chtel novy. pak bych k tomu vybiral zesilovac. Tak mozna at je i pouzitej. Moc diky.

františek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od františek »

A tak jsem se konecne zacal prohrabavat sousednim tematem plnym bazarovych beden a zesilovacu a prislo mi to paradni. Krasny, az umelecky dila, jsem videl. Musim to trochu vstrebat. To nebude jen tak. Diky

františek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od františek »

No a tím vlákno pro mne asi končí. Úplně na začátku jsem chtěl jen vyměnit jehlu na gramci. Koupil jsem si pak hezkou novou přenosku a překablíkuju raminko na NC 500. AZS 223 vyhodím a odpojim i ty moje budky. A tím končí i vlákno. Jsem asi lapen... asi běžný průběh cesty za lepším zvukem. Zkusím teď rozmotat a navázat něco z těch všelijak různých a zašmodrchaných vláken tady všude kolem. Netušil jsem co bylo vyrobeno všelijakých krásných aparátů , ve snaze co nejlépe interpretovat hudbu. Je to parádní . Půjdu se porozhlédnout cestou k vintage (jestli jsem to slovíčko správně použil).

Ať dobře slyší všechny uši

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Tak hodně štěstí a nejlépe vybírej ušima ;-)

Odpovědět