Podložka pod LP
Re: Podložka pod LP
No a kdyby se z talíře sundala původní podložka z fabriky dána a položila jen ta antivibrační - rovnou na plech - tak se převýšení oněch cca 3 mm přibližně niveluje a nemusí řešit, ne ?
Ježíšek toho moc nedonesl, tak si uděláme radost co? Šel by do toho někdo ať si to nekupujeme každý zvlášť.
Já asi jo 
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
LawIAR:
Mel jsem Debut s 2M Bronze a vymena puvodni plsteny podlozky za korkovou byla slyset naprosto zretelne. S korkovou ubylo ostrosti a tvrdosti na stredech.
U tech podlozek asi zalezi i na taliri. Mozna se to chova jinak na plechovym taliri (Debut), jinak na kompozitovym, kovovym atd.
Mel jsem Debut s 2M Bronze a vymena puvodni plsteny podlozky za korkovou byla slyset naprosto zretelne. S korkovou ubylo ostrosti a tvrdosti na stredech.
U tech podlozek asi zalezi i na taliri. Mozna se to chova jinak na plechovym taliri (Debut), jinak na kompozitovym, kovovym atd.
Já bych to taky zkusil,tedy šel bych do tohomerfas píše:Ježíšek toho moc nedonesl, tak si uděláme radost co? Šel by do toho někdo ať si to nekupujeme každý zvlášť.
Po novém roce udělám vlákno a tam se domluvíme. Je silvestr takže si jdem užívat muziku naplno, zatím 
Početl jsem si v tom odkazu v technických detailech - takže je to vlastně vinylová deska bez drážek
To se tady kdysi dalo sehnat v pražském Hifi klubu na nastavení antiskatingu za hubičku
To se tady kdysi dalo sehnat v pražském Hifi klubu na nastavení antiskatingu za hubičku
Nedalo mi to a šel jsem vyzkoušet jaký to bude mít efekt na mém vpi. Mám koženou podložku od pro-jectu. Je to sice něco jiného ale proč to nezkusit. Zvuk byl jakoby pod dekou ale basy měli větší objem. Celkově to pro mě nemělo žádný prinos. U debutu s kovovým talířem byl efekt daleko větší, celkově se projev zklidnit a přibylo basu. Tedy těm co mají akrylátový talíř to nejspíš mnoho nepřidá.
Vzhledem k tomu že 2xperience má talíř pokryty vinylem tak by mi to asi moc nepřineslo. No tak to můžu v klidu spát. Ne že by mě podložka budila ze spani.Tomáš píše:Početl jsem si v tom odkazu v technických detailech - takže je to vlastně vinylová deska bez drážek![]()
Tak mi napadlo, nemalo by taký istý účinok, kebyže dám starú poškrabanú platňu a na ňu korkový slipmat?
Výšku ramena si viem upravovať.
Plánuje se nějak ta společná objednávka? Připojil bych se..
Tak co nový uživatele -- jaká je spokojenost. Osobně u mne na mém kolotoči nic lepšího jsem neměl a to jsem toho vyzkoušel a utratil peněz.
Podložky jsem koupil dvě, abych docílil tl. 6mm, jak v návodu
Doporučuje výrobce. U mojí SL1210mk2 se to projevilo markantní m posunem ve zvuku v celém pásmu. Hudba vychází z absolutně
Tichého pozadí nádherně prokreslené. Jsem naprosto spokojen,
Takový posun jsem nečekal. Děkuji za tip, vřele doporučuji.
Doporučuje výrobce. U mojí SL1210mk2 se to projevilo markantní m posunem ve zvuku v celém pásmu. Hudba vychází z absolutně
Tichého pozadí nádherně prokreslené. Jsem naprosto spokojen,
Takový posun jsem nečekal. Děkuji za tip, vřele doporučuji.
Tak jsem taky objednal
no už mám doma dost podložek pod desku tak jsem zvědavý jestli je to zázrak.
Tak jsem si to chtěl taky objednat, ale nemůžu přijít na to jak. Na Ebayi už to není.